Renesansni vlak vozi prema Koprivnici već idućeg vikenda – imamo sve detalje
Renesansni vlak vozi prema Koprivnici već idućeg vikenda – imamo sve detalje

Renesansni vlak vozi prema Koprivnici već idućeg vikenda – imamo sve detalje

Idućeg vikenda, 19. kolovoza, dobra zabava je u Koprivnici jer tamo vas čeka još Renesansni festival. Za posjetitelje iz Zagreba osiguran je i prijevoz, besplatni Pan Renesansni vlak vozi prema Koprivnici i vodi vas u posjet pivovari Carlsberg i Renesansnom festivalu.

Obilazak pivovare

Pan vlak, koji polazi s Glavnog kolodvora u subotu, 19. kolovoza, u 10:15 sati (preporučujemo dolazak na kolodvor dvadeset minuta prije polaska), sve zainteresirane besplatno vozi u Koprivnicu, kamo stiže u 11:32. Za sve goste s koprivničkog kolodvora zatim je osiguran prijevoz autobusom do Carlsberga Croatia. U pivovari od 12 do 14 h moći ćete uživati u odličnom pivu i obilascima pivovare, te naučiti više o proizvodnji piva i cidera.

Renesansni festival s bogatim programom

Nakon programa u pivovari, autobusi vas voze do mjesta održavanja Renesansnog festivala, gdje će vas dočekati bogat program i izvrsna atmosfera. Prostori koji okružuju ostatke stare koprivničke utvrde bit će oživljeni izvornom hranom iz renesansnog razdoblja, nastupima skupina iz različitih zemalja, tradicionalnim zanatima i atrakcijama.

Isplanirajte vikend na vrijeme

Nakon popodnevnog druženja, autobusi voze natrag do vlaka koji u 20:24 sati kreće za Zagreb. Očekivani povratak u Zagreb je u 21:49 sati. Ako još niste isplanirali svoj vikend, sada je pravo vrijeme. Zaputite se sljedeću subotu, 19. kolovoza, u Koprivnicu Pan Renesansnim vlakom uz sjajan program i pivo!

Raspored vožnje za subotu, 19. kolovoza:

  • 10:15 Polazak vlaka, Zagreb Glavni Kolodvor (dolazak u KC 11:38)
  • 11:45 Polazak organiziranih autobusa sa željezničkog kolodvora u Koprivnici na Dan otvorenih vrata u pivovaru Carlsberg Croatia
  • 12:00 početak dana otvorenih
  • 14:00 polazaka autobusa iz pivovare Carlsberg Croatia na Renesansni festival
  • 19:15 polazak autobusa s Renesansnog festivala na željeznički kolodvor
  • 20:24 polazak vlaka za Zagreb

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori