Pokažite kako se osjećate novom opcijom na Facebooku

facebook reactions

Svi oni koji su dosad bili nezadovoljni rasponom mogućnosti kojima mogu izraziti svoj stav ili emociju na temu nekog posta na Facebooku, danas će napokon doći na svoje. Ova široko rasprostranjena društvena mreža i službeno je lansirala opciju ‘Reactions’, kojom će biti moguće u mnogo konkretnijem obliku reagirati na News Feed objave.

‘Reactions’ je ekstenzija popularnog ‘Like’ gumbića, a nastala je kao odgovor na mnoge upite i zahtjeve Facebook korisnika da im se omogući jednostavniji, brži i precizniji način za izraziti sebe i svoje osjećaje na Facebooku.

facebook reactions2

Kako se ‘Reactions’ od danas koristi? Pritisnete opciju Like na mobitelu ili preko nje pređete mišem na kompjuteru, a Facebook će vam nakon toga ponuditi reakcije. Na vama je da odaberete emotikone koji pokazuju: Like, Love, Haha, Yay, Wow, Sad ili Angry i njima reagirate na željeni sadržaj.

Ova opcija testirana je u Facebooku više od godinu dana, a krenete li je koristiti, Facebook će voditi evidenciju o tome koje reakcije koristite i na koji sadržaj, te će vam ga u skladu s time filtrirati na News Feedu.

Foto: Facebook

0