Očaravajuće open air hotelske sobe koje želimo posjetiti

@thegingersnap

Opuštanje u kraljevskom krevetu, hladan povjetarac koji lebdi oko vas, ništa između vas i izvanrednog krajolika, ali još uvijek imate dovoljno privatnosti da ne morate brinuti o tome što nosite. Trozidne hotelske sobe jednostavno su bolje od onih s četiri zida jer toliko je važno, s vremena na vrijeme pomaknuti granice i živjeti izvan okvira.

Sve o čemu ste maštali kada je u pitanju godišnji odmor, u open air hotelskim sobama je na dohvat ruke. Atraktivna lokacija, miris svježine u zraku, bajkoviti pogled koji odlično utječe na inspiraciju i puno, puno opuštenosti.

Pronašli smo 4 open air hotelske sobe smještene na egzotičnim destinacijama koje će učiniti godišnji odmor nestvarnim. Stoga se odmah želimo teleportirati na ta magična mjesta i potpuno zaboraviti na kišu i tmurno vrijeme.

Ladera Resort, St. Lucia

Ovaj idilični luksuzni hotel u St. Luciji doista čini odmor doživljajem za cijeli život. Smještena u središtu UNESCO-ve svjetske baštine, Ladera se nalazi na visokoj obali vulkana s pogledom na poznate planine Piton i ocean. Gosti se ovdje osjećaju kao da mogu dosegnuti i dotaknuti Gros Piton dok lagano uživaju u povjetarcu na ljuljački iznad privatnog grijanog bazena.

@laderaresort

Pacuare Lodge, Costa Rica

Pacuare Lodge doista je čarobno mjesto. Ovdje ste okruženi džunglom u vlastitom privatnom apartmanu ili vili. Svi smještajni kapaciteti imaju klizna staklena vrata kao četvrti zid, tako da ih možete otvoriti i osjećati se kao da kampirate u prašumi.

@carebearabroad

Esperanza Resort, Meksiko

Niste sigurni možete li spavati u hotelskoj sobi na otvorenom? Isprobajte terase Spa Esperanza Resort, sobu s pripadajućom terasom na krovu i king size krevet koji se lako može izvaliti iz zatvorenog prostora. Spavajte pod otvorenim nebom ili se povucite unutra pri prvom znaku kiše.

@ambershaune

Verana, Meksiko

Jedini način da dođete do malog sela Yelapa je da uzmete čamac duž obale Meksika. Kada stignete tamo, jedini način da dođete do hotela Verana je uzbrdo. Čim vidite boutique hotel, bit će vam drago da ste putovali. Izaberite jedan od apartmana na otvorenom koji gledaju na džunglu i uživajte u miru iz privatnog bazena.

@glowwatts

Foto: Instagram

1