Skrivena plaža na Makarskoj rivijeri na kojoj se svi žele okupati
Skrivena plaža na Makarskoj rivijeri na kojoj se svi žele okupati

Skrivena plaža na Makarskoj rivijeri na
kojoj se svi žele okupati

Jadranska obala omiljena nam je destinacija za provođenje godišnjeg odmora, a iz godine u godinu jednaku reputaciju gradi i izvan Hrvatske. Uz kristalno čisto more, netaknuta priroda i plaže oduvijek su prednost naše obale koja ju pretvara u atraktivnu destinaciju na karti svakog svjetskog putnika.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Travel Couple-Travel Inspo (@aroundtheworld.voyage)

Osim poznatih plaža na kojima je ponekad gotovo nemoguće pronaći mjesto, na Jadranu postoje brojne manje uvale i skrivene plaže gdje možete uživati u moru i suncu, miru i tišini te prirodi koja vas okružuje. Jedna takva skrovita plaža je Nugal na Makarskoj rivijeri koja posljednjih nekoliko godina privlači sve više pažnje domaćih i stranih turista.

Idilična plaža okružena liticama

Nugal je idilična plaža na kojoj će uživati svaki ljubitelj prirode, mira i tišine. Okružena liticama i šumom, ova šljunčana i pomalo izolirana plaža omiljena je među naturistima jer im pruža privatnost. Nalazi se blizu Tučepa, a do nje, osim brodom, doći ćete spuštajući se kroz bujnu šumu – Park Osejava.

Plaža Nugal zapela je za oko i brojnim svjetskim medijima. Prestižni američki magazin posvećen putovanjima Condé Nast Traveler prije dvije ju je godine uvrstio među top 25 najljepših europskih plaža, a osvojila je i pariški Vogue koji je je svrstao među 8 najljepših hrvatskih plaža. O ovom skrivenom raju pisao je svojedobno i CNN, a čitatelji portala European Best Destinations 2019. godine smjestili su je na treće mjesto omiljenih plaža u Europi.

Dobar glas daleko se čuje pa Nugal više i nije tako skrivena tajna naše obale i sve više ljudi se baš ovdje želi okupati. Spektakularni pogled, kristalno čisto more, netaknuta priroda i izoliranost samo su neki od razloga zbog čega će se 40-minutna šetnja do plaže apsolutno isplatiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Makarska (@visit.makarska)

Foto: Pexels, Instagram (@visit.makarska)

Učitati još
Zatvori