Plaža s ljuljačkom nedaleko Crikvenice je hit mjesto ovog ljeta

Plaža s ljuljačkom nedaleko Crikvenice
je hit mjesto ovog ljeta

Ljuljačke u moru su se unatrag nekoliko godina počele pojavljivati diljem naše obale i vrlo brzo postale popularne kulise za najljepše ljetne fotografije. Nije to nimalo čudno jer, moramo priznati, fotke snimljene na ovakvim mjestima izgledaju stvarno wow.

Ova atrakcija obično je dio nekog beach bara ili općenito plaže na koju se mogu doći fotografirati svi zainteresirani, a da se redovito pokaže odličnom inicijativom, dokazuju nam tisuće fotografija koje u ljetnim mjesecima preplave društvene mreže.

Ljuljačka koja je osvojila Instagram

Jedna takva ljuljačka nalazi se na plaži u Jadranovu, malom mjestu nedaleko Crikvenice. Zahvaljujući blizini s glavnim gradom, Jadranovo je mnogim Zagrepčanima dugogodišnje ljetno odredište, ali i destinacija idealna za vikend izlet, odnosno kupanje. Pješčana plaža u uvali Grabrova je, zahvaljujući atraktivnoj ljuljački koja je u more postavljena prošle godine, postala najpopularnija plaža u ovom kvarnerskom mjestu.

Osim ljuljačke na kojoj se svi žele fotografirati, krasi ju tirkizno more i pogled na otok Krk. Na plaži se nalazi i beach bar gdje možete potražiti predah od sunca i mora, popiti kavu ili se osvježiti kakvim ukusnim koktelom. 

Iako su fotke snimljene na ovom mjestu uistinu impresivne i imaju taj neki ‘Bali vibe’, za svoju savršenu fotografiju morat ćete biti jako strpljivi. Naime, na plaži ćete u ovo doba godine naići na veliku gužvu i čekati u redu kako biste došli do ljuljačke. Ukoliko ne volite prenatpane plaže, a voljeli biste imati fotku s ovog mjesta, lipanj i rujan su možda ipak bolji izbor za dolazak u Jadranovo.

Još popularnih ljuljački na Jadranu koje su Insta-worty izdvojili smo ovdje.

Foto: Instagram (naslovna: @my_off_days)

Učitati još
Zatvori