Hotel u kojem će uživati cijela obitelj

Punta Skala je jedinstveni resort u Hrvatskoj koji se nalazi na poluotoku okruženom kristalno plavim morem, svijet za sebe u kojem će osobito obitelji s djecom pronaći idealne preduvjete za bezbrižan odmor. Svuda oko vas tirkizno-plavo more, sunce, a nigdje ni traga automobilskom prometu. Tu ćete pronaći sve što je potrebno za savršeni obiteljski odmor: wellness, sport, avanturu, zabavu, prvoklasne restorane i barove, a sve to unutar Family Hotela Diadora, hotela & spa Iadere te ekskluzivnih apartmana pod imenom rezidencije Senia.

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Falkensteiner Family Hotel Diadora je idealno mjesto za obiteljski odmor u Hrvatskoj. U modernom i raskošnom ambijentu pronaći ćete sve što vi i vaša djeca možete poželjeti: mnogo prostora, lijepo osmišljene obiteljske sobe i apartmane, veliki dječji svijet igre i zabave s profesionalnom brigom za djecu, fantastično područje s bazenima i bogat program aktivnosti. Ne smijemo zaboraviti ni prvoklasnu i raznovrsnu kulinarsku ponudu koja će zadovoljiti svačiji ukus. Naš hotel je u potpunosti usmjeren na zadovoljenje potreba obitelji s djecom.

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Hotel obiteljima nudi ono što im je najpotrebnije – mnogo prostora! Stilizirana arhitektura i moderni dizajn pridonose stvaranju otvorene, svjetlom prožete atmosfere. Raskošne prostorije su do najsitnijeg detalja opremljene s puno pažnje i potpuno su prilagođene potrebama obitelji. Svi prostori u hotelu, od predvorja, hotelskog bara pa do restorana, pozivaju vas da ih pobliže upoznate. Velike suncem obasjane terase, lijepo uređeni vrt i izvrsna ponuda raznovrsnih barova i restorana, pridonijet će savršenom odmoru.

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Sve sobe i apartmani su uređeni u mediteranskom stilu, u kojem prevladavaju lijepe i tople boje i u potpunosti su opremljene tako da zadovolje potrebe obitelji s djecom. Sve sobe imaju odvojeni dječji dio za spavanje, prostrani dnevni boravak s kutom za sjedenje i spavaonicu za roditelje te su opremljene svom potrebnom modernom tehnologijom.

Pred hotelom se prostire veliko područje bazena na preko 2000 četvornih metara. Tri velika vanjska bazena za plivanje, spektakularni vodeni tobogan, bazen s atrakcijama s vodenim kanalom i masažnim izvorima će ispuniti sve vaše želje. Naše male goste očekuje fantastičan dječji vodeni svijet s plitkim bazenom i bazenom u obliku gusarskog broda, a prostrano područje s ležaljkama i bar na bazenu pozivaju na opuštanje.

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Dok roditelji odmaraju uz bazen, za djecu je predviđen svijet mašte, igre i zabave Falky-Land koji će osvojiti mališane. Falky-Land je veliki prostor za igru s dječjim vrtićem Mala Italija, softplay igraonicom, kutkom za bebe, prostorijom za gledanje TV-a, mini diskom i dječjom igraonicom Las Vegas s različitim igrama.

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Dječji vodeni svijet Falkytasia je pravi mali raj za ljubitelje vode. Falkytasia sadrži: bazen s igrama u vodi, plitki bazen za bebe, iglu i dječju parnu kupelj. Na otvorenom djecu očekuje plitki bazen, veliki vodeni tobogan i Falky gusarski brod. Sve je tako blizu: kristalno čisto more s prirodnom plažom i brojnim mogućnostima za bavljenje sportom. Opustite se i uživajte mirne savjesti u našem wellness centru, znajući da na vašu djecu paze naše profesionalne odgojiteljice.

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Punta Skala se nalazi na jednom od najljepših obalnih pojaseva Sredozemlja, gdje su i mnogi povijesni gradovi i fascinantna područja. Centar regije je 3 tisuće godina star grad Zadar s mnogim znamenitostima. Preporučujemo vam da posjetite povijesni kraljevski grad Nin i gradove muzeje Split i Trogir, a za potpuni doživljaj prirode svakako posjetite svjetski poznate nacionalne parkove u blizini. Sve izlete možete rezervirati direktno kod nas u hotelu.

U Punta Skalu lako možete stići automobilom, avionom, trajektom ili vlakom. Resort je udaljen oko 15 kilometara od centra Zadra i oko 28 kilometara od Zračne luke Zadar (Zemunik), a otuda je povezan sa cijelim svijetom, pogotovo ljeti kad u Zadar slijeću brojni čarter letovi.

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Falkensteiner Family Hotel Diadora

0