Ovaj glamping resort u Sloveniji izgleda kao raj na zemlji

Ovaj glamping resort u Sloveniji
izgleda kao raj na zemlji

@charming.slovenia

Glamping, odnosno luksuzno kampiranje, spoj je prirode i modernog dizajna. Drugim riječima, glampiranje uz boravak u prirodi omogućuje sav potreban komfor koji ćete dobiti u klasičnom apartmanu, a ovakav oblik odmora sve je popularniji i kod nas.

Mnogi glamping resorti izgledaju kao pravi raj na zemlji, a jedan takav na koji smo slučajno naletjele na Instagramu je Charming Slovenia – Herbal Glamping Resort Ljubno. Smješten u gradiću Ljubno ob Savinji, 60-ak kilometara od Ljubljane, Glamping Resort Ljubno već na prvi pogled oduzima dah.

@charming.slovenia

Ovo luksuzno odmaralište skriveno je u prirodnom okruženju regije Savinjska, a izuzetna i jedinstvena arhitektura resorta objedinjuje luksuz i prirodu u zaokruženu cjelinu.

U odmarališu se nalazi 10 glamuroznih šatora, odnosno drvenih kućica, koje su opremljene s dva bračna kreveta, kupaonicom, klimom, TV-om i internetom, a svaka ima i privatni jacuzzi na otvorenom. U sklopu resorta postoji i welness u kojem se možete opustiti uz masažu, saune i biološki bazen, a na raspolaganju vam je i restoran u kojem možete uživati u jelima spravljenim od lokalnih delicija. Mi se već vidimo tamo….

@charming.slovenia
@charming.slovenia
@charming.slovenia
@charming.slovenia
@charming.slovenia
@charming.slovenia

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori