Miracle Garden – savršena lokacija za Insta razglednicu

Miracle Garden – savršena
lokacija za Insta razglednicu

Svake godine od sredine studenog pa sve do sredine svibnja, Dubai cijeli dio grada pretvori u najljepšu cvjetnu bajku – Miracle Garden. Više od 70 tisuća metara kvadratnih tako osvane u najljepšem šarenom ruhu raznovrsnog bilja, cvijeća i cvjetnih instalacija. Slični festivali poznati su u Europi, a Miracle Garden prvog je puta uprizoren 2013. godine u srcu Dubailanda. Ako planirate otputovati u Ujedinjene Arapske Emirate na proljetni odmor, još uvijek imate vremena zaviriti u čarobni svijet raskošnog vrta.

Miracle Garden kroz najljepše fotke s Instagrama

Ako želite vidjeti vrt u njegovom punom cvatu sada je prava prilika za to. Naime rasadnik krasi 150 milijuna cvjetova koji su raspoređene kroz divne instalacije u obliku raznih modela, oblika i lukova. Dubai Miracle Garden dva puta se pronašao u Guinnessovoj knjizi rekorda. Kreacija iz 2016. u obliku aviona Airbus A380 dospjela je na popis najvećih cvjetnih instalacija ikada dizajniranih. Prošle je godine skulptura s Disney likom dosegla zavidnih 18 metara, sastavili su ju od 100 tisuća cvjetova, a težila je čak 35 tona. Svake godine vrt dobiva novi koncept, svježe ideje i sasvim novi izgled pa posjetitelji uvijek imaju novi materijal za savršene Instagram fotke.

Zavirite u atmosferu grandioznog vrta kroz fotke putoholičara koji su svoje momente ovjekovječili kroz najljepše Insta razglednice s Miracle Garden festivala.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori