Pronašli smo domaće cvjećarnice koje rade predivne aranžmane za Uskrs

Pronašli smo domaće cvjećarnice koje rade
predivne aranžmane za Uskrs

Bliži nam se najzeleniji praznik u godini i ovih dana ćemo opremati naše domove zanimljivim proljetnim dekoracijama. Možete se inspirirati našim brojnim Insta kreativcima ako imate želju izrađivati ukrase i aranžmane, a točka na i svakog lijepo uređenog interijera bit će cvjetni aranžmani. Mi smo napravili popis domaćih cvjećarnica koje rade predivne aranžmane za Uskrs.

Tvoje

Cvjetni studio Tvoje, smješten u zagrebačkoj Martićevoj ulici, od kad se otvorio nezaobilazna je destinacija za sve koji traže aranžmane koji odskaču od klasičnih na kakve smo navikli u cvjećarnicama. Divlji, boho, romantični, jednostavni, a opet toliko posebni. Potražite ili zatražite svoj aranžman i unesite u svoj dom dašak proljeća ovoga Uskrsa.

Cvjetni studio Šekoranja

Svoje cvijeće za Uskrs potražite i kod Šekoranje, u njegovom studiju u Dežmanovom prolazu u Zagrebu. Šekoranja redovito oduševljava različitim stilovima tako da kod njega često možemo pronaći različite vrste cvjetnih aranžmana od jednostavnih ideja poput irisa u vazi do pomalo eklektičnih i otkačenih varijanti. Ako volite posebno i drugačije kod njega ćete pronaći nešto za sebe.

Galerija RL

Cvjetna Galerija RL i ovog nas je Uskrsa iznenadila brojnim šarmantnim uskršnjim aranžmanima. Razni vjenčići od grančica, cica maca, pisanica i sezonskog cvijeća savršeno će se uklopiti u svaki proljetni dom. Požurite, jer još stignete odabrati svoj primjerak vjenčića.

Lela Design

Lela Design ove godine pripremila je aranžmane u svom klasičnom stilu – jednostavne, a efektne. Minimalističke aranžmane možete kombinirati na svojim blagdanskim stolovima, ali i u drugim dijelovima doma.

Maya Floral studio

Maya Floral studio ponovo ima predivne proljetne aranžmane koji svojim neodoljivim mirisom i izgledom itekako prizivaju divna i lepršava druženja. Ranunkule i kukurijek kao pravi vjesnici proljeća savršeno će se slagati u svakom aranžmanu.

Učitati još
Zatvori