Osvježite dječju sobu prirodnim mirisima

Le Kids je novitet iz mirisne manufakture Ines Sheku. Pod imenom Le Diffuseur, Osječanka stvara prirodne osvježivače prostora. Ideju je dobila jer je primjetila da se majke sve više okreću prirodnim proizvodima koje kupuju za svoje mališane, a i dokazano je da eterična ulja pozitivno djeluju na psihu. Tako je Ines osmislila instalacije za dječje sobe ili kutak pored dječjeg kreveta iz kojih će se širiti miris prilagođen djeci.

osvježivači

“Ovo je predstavljalo veliki izazov jer sam pomno trebala izabrati eterična ulja koja nisu agresivna i napadna mirisom. Odluka je zasad pala na dvije mirisne kombinacije: Kamilica (čisto eterično ulje ) te Sweet dreams koji je kombinacija eteričnih ulja cedra, mandarine, lavande i bergamota. Cilj mi je bio da sve mirisne komponente imaju umirujuće i opuštajuće svojstvo”, tvrdi Ines.

osvježivači22

Nježne mirisne komponente prilagodila je i izgledom za vječite superheroje i male balerine, tako se mirisne mješavine usipaju u staklene epruvete koje se nalaze na drvenim instalacijama sa kratkim porukicama ili u one koje su pričvršćene za slikarsko platno na kojem su ručno izvezeni likovi superheroja i balerine. Na mamama je da izaberu Le Kids instalaciju za mirisne mješavine i dječji kutak. Paleta mirisa će se širiti, a izgledom će instalacije biti još veselije i razigranije. Dječaci i curice zaslužuju miran dan i slatke snove uz ove osvježivače zraka.

osvježivači89

osvježivaćizraka

osvježivači2

0