Brend inspiriran neredom donosi organizaciju u dom s ljubimcem

Brend inspiriran neredom donosi
organizaciju u dom s ljubimcem

Živjeti u stanu s kućnim ljubimcem donosi brojne radosti i to će potvrditi svi oni koji doma imaju jednog. No, život s četveronožnim sustanarima ponekad može biti kaotičan, pogotovo ako se radi o manjem životnom prostoru s još kojim članom obitelji. Mjesta u stanu nikada dosta, a ormari su često pretrpani, pa kako se organizirati da bi dom uredan, a suživot ugodan?

Pronašli smo simpatične i prije svega korisne stvari za kućne ljubimce, točnije za dom – Paw PrintsIza brenda stoji psić po imenu Charlie koji jako voli raditi nered i svoje igračke i hranu ostavljati u svakom kutku. Stoga je njegov vlasnik Dave odlučio stati na kraj neredu i tako je nastao Paw Prints.

Paw Prints – brend inspiriran neredom

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji da vam je na putu bio jastuk, deka, igračka ili pak mrvljena hrana posipana po podu. To nije ništa neobično ako imate životinju u stanu. No, nered ponekad može biti frustrirajuć pogotovo ako mezimac ne može naučiti da njegove stvari ‘imaju svoje mjesto’. Cool stvari Paw Prints izgledaju estetski lijepo i olakšavaju suživot u svakom pogledu.

Proljetno čišćenje idealno za organizaciju doma i čišćenje košara za igračke, kutija za šampone te pranje četki, jastučića i povodaca. Razne mjerice i kutije možete uzorkom koordinirati. Posebno važno svima onima koji će ih držati na vidljivom mjestu i tako uklopiti u interijer. Imaju i jednu jako važnu oznaku: BPA free. Naime, BPA je jedan od najpoznatijih svjetskih endokrinih disruptora. Kemikalija koja utječe na hormonalni sustav čak i pri vrlo niskim dozama nažalost je čest sastojak na raznim pakiranjima. Paw Prints brine za zdravlje ljubimca, vlasnika i sigurnost okoliša.

 

Foto: Instagram (@pawprintsproducts)

 

Učitati još
Zatvori