I Pasica kasica vas čeka na Tjednu dizajna

I Pasica kasica vas čeka na Tjednu dizajna

pasica kasica tdzg (1)

Uz uspješnu suradnju s kreativcima pokrenutu s ciljem pomaganja životinjama u skloništima i azilima te poticanja njihovog udomljavanja, Pasica kasica započela je seriju pop-up izdanja te gostovanja na kulturnim i društvenim događanjima u Zagrebu. Zahvaljujući pop-up rješenju kojeg je osmislio i proizveo tim Retail Solutionsa, Pasica kreće put pojavljivanja po različitim gradskim događanjima, a prvi ju, u novom “mobilnom” obliku, ugošćuje ovogodišnji Tjedan dizajna koji se do 14. svibnja održava u Laubi.

pasica kasica tdzg (3)

Svoj mali ili veliki doprinos za bolji svijet gledan očima napuštenih životinja na Tjednu dizajna mogu dati svi koji to žele i mogu, i to do petka od 14 do 21 h te u subotu i nedjelju od 11 do 21 h. Pasica kasica prima sve što može pomoći onima kojima to najviše treba: privremene ili stalne domove, volonterske šetnje i razgovore, hranu i nagradice, stare i nove zdjelice, ogrlice, vodilice i igračke, higijenske prostirke, dekice, sredstva protiv nametnika, novčane donacije i ostalo. Također, oko Pasice će svakodnevno i neumorno juriti napuštene njuške koje jednako neumorno traže svoj dom, a bit će ih moguće prepoznati po zelenim –Love, Ana. pinklecima.

Akciju su donacijama podržali Retail Solutions, jedna od vodećih tvrtki u regiji za retail rješenja, pet shop i veterinarska ljekarna Belugo, –Love, Ana. dizajn studio, brend odjeće za pse Daspas i tiskara Kolorklinika.

pasica kasica tdzg (4)

Ova mala, ali važna akcija za napuštene njuškice traje tijekom cijele godine, a uz Tjedan dizajna u Laubi Pasicu kasicu trenutno možete pronaći na tri lokacije u centru Grada: Mali plac u Branimir centru, Daspas / Tri Frtalja u Tomašićevoj 5 i –Love, Ana. design studio u Dežmanovom prolazu 4. Za volontiranje, šetanje, privremeno ili stalno udomljenje, kao i za sve ostale informacije možete pisati Pasici u Inbox na Facebooku ili na e-mail adresu [email protected]

Učitati još
Zatvori