Otkrijte proljetni šarm Kempinski Hotela Adriatic

kempinski4

Otkrijte proljetni šarm Kempinski Hotela Adriatic i pripremite osjetila za doživljaj apsolutne udobnosti i sofisticiranog luksuza. Opuštajući spa centar od 3.000 m² sa zatvorenim bazenom i različitim tipovima sauna i parnih kupelji, dva vrhunska restorana i golf igralište s 18 polja tek su dio ove ponude.

Luksuzni golf i spa resort s pet zvjezdica smješten pokraj mora nedaleko od Umaga nagradit će vas pogledom na prekrasno jadransko plavetnilo i slikovitu ruralnu prirodu sjeverozapadne Istre. Svaki detalj ovdje je pažljivo promišljen s ciljem stvaranja estetski atraktivnog ambijenta.

Predvorje hotela

Predvorje hotela

Turisti u potrazi za savršenim proljetnim odmorom cijenit će izuzetnu wellness ponudu, izvrsnu kuhinju te mnoštvo dodatnih sadržaja. Energy Clinic Carolea Spa koncept bazira na zdravlju i općoj dobrobiti, nudeći pomlađujuće tretmane i usluge osobnog trenera te luksuznu kozmetiku. U bogatoj ponudi posebno se ističu hammam ritual, tradicionalne masaže Dalekog istoka te tradicionalne tehnike iscjeljivanja tradicionalne kineske medicine. Gostima su na raspolaganju brojne saune i parne kupelji, rimska kupelj, prostori za opuštanje s vodenim krevetima i grijanim ležaljkama, kao i zatvoreni bazen i fitness-studio.

kempinski3

Wellness zona

Restorani Dijana i Kanova mjesto su uživanja u gourmet ponudi. Glavni šef kuhinje Daniel Pause svoje kulinarsko iskustvo zahvaljuje kuhinjama europskih hotela grupacije Kempinski. Vizualno elegantni dizajn restorana Dijana upotpunio je ponudom jela mediteranske kuhinje i internacionalnih specijaliteta. Koncept restoran Kanova izgrađen je na interpretaciji lokalne istarske kuhinje. Ovdje renomirani istarski MasterChef Zoran Čobanov koketira s oblicima, bojama i teksturama i pronalazi nove načine da istakne najbolje okuse istarsko-mediteranske fuzije. Tijekom proljeća, restoran Kanova bit će otvoren za večere za vrijeme uskrsnog razdoblja i vikenda u svibnju. Iskoristite prednosti posebnih ponuda i cijena. Tijekom prvog vikenda u ožujku, od 4. do 6. ožujka 2016. restoran Dijana nudi posebni degustacijski menu u tri slijeda po cijeni od 25 eura (piće nije uključeno).

Pogled iz restorana Dijana

Pogled iz restorana Dijana

Nadalje, ekskluzivni gourmet aranžman za otvaranje proljetne sezone proljeće može se rezervirati za boravke od 4. do 23. ožujka 2016. Aranžman uključuje smještaj, bogat Kempinski gourmet doručak, voćnu platu u sobi na dan dolaska, jednu večeru po osobi u četiri slijeda na temu tartufa u restoranu Dijana (bez pića), besplatan parking u garaži, ulaz u Energy Clinic Carolea Spa, uključujući korištenje sauna, unutarnjeg bazena i fitness studia, rani check-in i kasni check-out (ovisno o raspoloživosti), Wi-Fi internet. Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi za dva noćenja počinje od 174 eura.

kempinski2

Svijetle, elegantne sobe i apartmani klasično-suvremenog dizajna sa suvremenim tehnološkim rješenjima raspolažu prostranim balkonima ili terasama. Lijepe mramorne kupaonice s odvojenom kadom i tušem i luksuznim toaletnim potrepštinama pravi su spa doživljaj u malom. Želite li uživati u aromatičnoj kupci, jednostavno odaberite s ponuđenog menija u vašoj sobi. Ravnoteža između hi-tech značajki, uključujući i bežični pristup internetu, udoban smještaj, mnoštvo dodatnih sadržaja i usluga tvore savršen ambijent za uistinu ugodan boravak. Ostavite svakodnevicu za sobom i odvažite se na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja.

Kids Club

Kids Club

Sve o rezervacijama drugim informacijama pronađite na stranici Kempinski.com/istria.

D.Č.

0