Novosti u preuređenoj Maloj kavani

Popularna zagrebačka kavana – Mala kavana – smještena u samom centru Zagreba na Trgu bana Jelačića dobila je prije pola godine novo ruho pod budnim okom arhitektice Mirte Mujčić Đaković. Obnovljena je uz poštivanje struke, tradicije i duha vremena, a sada u svojoj obogaćenoj ponudi osvaja srca ljubitelja ugodnih prostora, tople atmosfere, savršene kave i odličnih slastica.

Mala kavana

Mala kavana je mjesto tradicije gdje se uživa u ispijanju različitih okusa kave koje se spravljaju pod budnim okom profesionalnog bariste. Osim klasičnih svakodnevnih okusa i kombinacija u ovom ugodnom ambijentu možete ispijati i bio kave iz organskog uzgoja. No posebna zanimljivost u ponudi Male kavane bit će tradicionalni ritual ispijanja popodnevnog čaja spravljenog gdje se uz čajnik vrućeg čaja serviraju i mali sendviči ili zamamne slastice.

Mala kavana

Ljubitelji čaja tu će prepoznati kvalitetan svjetski brend čajeva Comptoirs Richard Paris. Izbor čajeva je velik, a u ponudi su razni crni i aromatizirani crni čajevi, razni zeleni i aromatizirani zeleni čajevi te velik izbor biljnih vrsta. Cijeli menu će koštati 28 kuna, a u cijenu će biti uključen čaj po izboru gosta, te izbor slatkih i slanih zalogaja iz dnevne ponude (mini sendviči, sitni kolači, macaroni..)

Mala kavana

Impresivnu ponuda slastica potpisuju slastičari Robert Bašić i Barbara Koprolčec čije su torte i raznovrsne slastice melem za sva osjetila i neće vas ostaviti ravnodušnim. Osim klasika poput kremšnite, zagrebačke torte, torte od sira te drugih klasika, u kavani možete uživati i u osvježavajućoj kremi s malinama, makaronu s malinama i bijelom čokoladom, profiterolu s kremom od lješnjaka i raznim drugim slatkim delicijama. Od slanih zalogaja tu su tramezzini sa puretinom ili tunom, croissant sendvič sa pršutom i razni drugi.

Mala kavana

Osim ispijanja čaja za sve čajoljupce, Mala kavana savršeno je mjesto za lagani jutarnji doručak, prijepodnevnu kavu, čašu omiljenog pića uz domaće slastice, sladoled te mnogo drugih stvari.

Mala kavana

Mala kavana

Mala kavana

Mala kavana

Mala kavana

Mala kavana

Mala kavana

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

0