Nokia 3310 i kultna ‘zmijica’ u novom ruhu

Nokia 3310 i kultna
‘zmijica’ u novom ruhu

nokia-3310-predstavljanje-1

Nakon mnogo iščekivanja, HMD Global je na Svjetskom mobilnom kongresu u Barceloni predstavio novu liniju pametnih telefona Nokia i novo izdanje kultnog mobitela Nokia 3310. Najavljeno je i novo izdanje legendarne igre Snake u još privlačnijoj verziji. Jučerašnje predstavljanje označava povratak modernog klasika, kultnog mobilnog telefona Nokia 3310, čije novo izdanje dolazi uz moderni dizajn.

Tanka, lagana i iznimno otporna, Nokia 3310 je moderno izdanje jednog od najprodavanijih mobilnih telefona svih vremena. Uz nevjerojatno vrijeme razgovora od 22 sata i trajanje stanja pripravnosti od mjesec dana, svjež, šarolik i moderan dizajn modela Nokia 3310 predstavlja inovaciju u skladu s trendovima. Nokia 3310 bit će dostupna u četiri različite boje, Warm Red i Yellow, sa sjajnim izgledom kućišta, i Dark Blue i Grey s matiranim izgledom kućišta. Uređaj će biti dostupan globalno po prosječnoj maloprodajnoj cijeni od 49 eura.

Najavljena je i nova verzija igre Snake – koja će „dogmizati“ do srca široke publike. Kreirana je tako da se može igrati sa skupinama prijatelja, što je čini još privlačnijom od prve verzije i to putem Facebooka.

nokia-3310-predstavljanje-2

Snake je prvi put bila dostupna na uređajima Nokia u kasnim devedesetim i od tada se pojavila na više od 400 milijuna telefona. Korisnici više neće morati posezati za svojim starim uređajima kako bi došli do svoje doze nostalgije budući da HMD Global poziva na globalno ujedinjenje kroz besplatnu igru i izazivanje prijateljea na Facebookovoj platformi Instant Games.

U skladu s originalnom igrom, igrači će upravljati kretanjem zmije po ekranu, jedući jabuke i bube kako bi prikupljali bodove. Što više zmija pojede, to je duža i teže ju je kontrolirati. Za uživanje u igri dostupno je šest razina, svaka s različitim postavkama i različitom zmijskom kožom. Igrači mogu odabrati između tri brzine, a povećanjem brzine povećava se i broj bodova. Povrh toga, prijatelji koji igraju jedan na jedan ili kao grupa mogu vidjeti tko ima najveći broj bodova na ljestvici, što donosi dozu prijateljskog natjecateljskog duha. Nova verzija igre Snake bit će dostupna i na novom izdanju mobitela Nokia 3310.

Učitati još
Zatvori