Morski detalji za dom

Jedan od najlakših načina kako dočarati ljetni, morski ugođaj u domu jest opskrbiti ga ili bolje rečeno, neprimjetno ukrasiti morskim detaljima. Ovaj trik iznimno je korisan radi podizanja raspoloženja prilikom dolaska doma nakon ljetnog radnog dana u gradu, posebno kada je većina na godišnjem odmoru…

zara post 6a

Jednostavni detalji kao dekorativne figurice, dekoracija za blagavaonski stol ili tekstilni predmeti za spavaću i(li) dnevnu sobu instant ‘podižu’ prostor te ga čine veselijim. Detalji, uporabni predmeti koje svakodnevno koristite najbolji su izbor. Svakodnevno (ili često) njihovo korištenje podsjećat će vas na ljeto i more još više tako da će dojam biti potpun.

zara post 1a

Imajući na umu da morski ugođaj u domu najbrže postižemo detaljima s mornarskim, morskim i ponešto rustikalnim detaljima, koncentrirali smo se na takve motive, no također smo imali na umu da dojam želimo postići s predmetima koji su promjenljivi, isključivo uporabni te da dekorativni motivi koji ih čine ‘morskima’ budu što klasičniji kako bi se predmeti mogli upotrijebiti i sljedeće ljeto – u vikendici, ili još bolje – na brodu!

Zara post 5a

No, dok sanjarimo o godišnjem odmoru na obali, ili putovanju brodom, opremimo svoj dom s detaljima koji će ga učiniti ‘ljetnim’ i makar tako dočarati morski ugođaj.

h&m post

Foto: Zara Home, H&M Home

0