Modni art buvljak fotografkinje Mare Milin

Ove nedjelje, 15. studenog, u zagrebačkom klubu Super Super održat će se zabavno modno/arty događanje u organizaciji poznate hrvatske fotografkinje Mare Milin. Uz izložbu fotografija i odličnu glazbu, za koju će se pobrinuti sama Mare, održavati će se i gledanje filmova te još puno drugih zabavnih popratnih sadržaja.

mare milin

Mare će u prostoru Super Supera uz fotografije kolekcije Loredane Bahorić izložiti i one iz svoje privatne arhive koje su nastale spontano u njezino privatno vrijeme. Slike prirode i njezinih detalja mogu biti i nova fotografija na vašem zidu. Dođite razgledati radove i odmah svoj omiljeni možete ponijeti sa sobom. Za sve vas koji vole stil Mare Milin, čeka vas i pravi mini modni buvljak na kojem će se naći odjeća s potpisom Maison Martin Margiela, Comme des Garcons te svih onih koji su među omiljenima hrvatskoj fotografkinji.

maremilin (1)

Od 14 sati uživajte u opuštenom shoppingu, dobroj glazbi i atmosferi koja će vam uljepšati nedjeljno popodne. Više o eventu saznajte na Facebook stranici.

super

 

0