Brave Together – Maybellineova inicijativa za brigu o mentalnom zdravlju

Brave Together – Maybellineova
inicijativa za brigu o mentalnom zdravlju

Kozmetička kuća Maybelline u suradnji s udrugom Igra pokreće incijativu pod nazivom Brave Together. Ova inicijativa osigurava svim zainteresiranima besplatnu podršku kao dio brige o mentalnom zdravlju. Brave Together je globalna inicijativa s ciljem destigmatizacije anksioznosti i depresije te suvremenih mentalnih teškoća s kojima se nosi sve veći broj ljudi, a pogotovo mladih. Inicijativa počinje u listopadu koji je ujedno poznat kao Mental Health Awareness month.

Maybelline prepoznaje i nudi sveobuhvatnu podršku kroz individualna i grupna savjetovanja kao i različite edukativne materijale koji promiču brigu i zaštitu mentalnog zdravlja koji su dostupni na internetskoj stranici Brave Together. Svi zainteresirani moći će u formi obrasca podijeliti svoje ime, prezime i kontakt kao i razlog javljanja te će ih u kratkom roku od 24 sata nazvati stručna osoba koja će nakon obavljenog razgovora postaviti dijagnozu i preporučiti korake prema rješenju problema. Koordinatorica inicijative Jelena Aleksić, ističe “Kako je društveno odgovorno poslovanje u temelju Maybellinea kao brenda koji brine o dobrobiti zajednice u kojoj djeluje, zaključili smo da je pravo vrijeme da građanima u ovim izazovnim vremenima osiguramo pristup lako dostupnoj stručnoj i profesionalnoj pomoći.”

Suradnja s udrugom Igra velika je čast obzirom da se cilj udruge pružanje pomoći kroz programe i aktivnosti neformalne edukacije, u svrhu unapređenja kvalitete života djece, mladih i obitelji, kao i unapređenja kvalitete života društvene zajednice u cjelini.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori