Journal.hr adventsko darivanje: 3 Sax gin poklon paketa

Journal.hr adventsko darivanje: 3
Sax gin poklon paketa

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. Iznimka, naravno, nije ni ova godina, niti ovaj prosinac, za koji smo posljednjih tjedana pomno pripremali sadržaj našeg adventskog kalendara.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana, sve do kraja godine, moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Osvojite 24. poklon u kalendaru – 3 Sax gin poklon paketa

Gin tonic bio je i ostao neizostavno piće blagdanske sezone, a po tome ništa drugačiji neće biti ni božićni ni novogodišnji praznici ove godine. Ako u svom društvu ili obitelji imate nekog tko je veliki obožavatelj gin tonica, vjerojatno ćete mu darovati nešto na tu temu što će ga posebno razveseliti: možda je to sami gin, možda su to aromatični tonici ili pak začini bez kojih više ne možemo ni zamisliti svoje savršeno gin tonic piće.

Sjajan za darivanje svakako je i Sax gin iz Badela, kojeg karakterizira iznimna bistrina i bezbojnost te osebujan okus aromatičnog bilja i borovice. Uz Sax Gin Original dolaze i novi okusi koji daju ovom proizvodu dodatnu dimenziju. Lagan i svjež Citrus ili Pink s aromom šumske jagode svakako će upotpuniti svako druženje s prijateljima. 

A Sax gin pripremio je nešto ove blagdanske sezone i za čitatelje Journal.hr-a! To su 3 Sax gin poklon paketa, sa svim onim ključnim detaljima koji oko slaganja gin tonica i uživanja u njemu stvaraju poseban ritual.

Journal.hr x Sax gin giveaway

Za 24. dan Adventa pripremili smo vam poseban Sax gin poklon paket, kojeg dijelimo u 3 primjerka i koji sadrži sljedeće: dvije luksuzne čaše za gin tonic, začine za gin tonic koji dolaze u božićnim kuglicama, te Sax gin mekanu bijelu dekicu koja će cosy trenutke provedene kod kuće učiniti potpunima. Sve što morate napraviti kako biste osvojili ove prigodne božićne Sax gin poklon pakete je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @saxgincroatia Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede, 23. prosinca 2020. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnike te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretne dobitnice poklon paketa su @marijatonkovi, @svjetlanabalun i @tanjapustaj – čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori