Medveščak je najbolji sportski brend u Hrvatskoj

Treću godinu zaredom Medveščak je istraživanjem javnog mnijenja ocijenjen najboljim sportskim brendom u Hrvatskoj i jednim od TOP 3 sportska brenda u regiji u sklopu konferencije SPORTO.

Medvescak_SKA_190915-(1-of-46)

Titula „SPORTO brend 2015“ u kategoriji Najbolji sportski klub u Hrvatskoj treću godinu zaredom pripala je zagrebačkom KHL Medveščaku! Ova nagrada dodjeljuje se na osnovu ispitivanja javnog mnijenja u sklopu međunarodne sportske konferencije SPORTO. Ovime je Medveščak ujedno postao, također treću godinu zaredom, i jedan od TOP3 najbolja sportska brenda u regiji uz NK Maribor iz Slovenije i KK Crvena zvezda i KK Partizan koji su podijelili tutulu u Srbiji. Tako je u finalu SPORTO izbora za Najbolji hrvatski sportski brend u 2015. klub ledenog sporta prevladao nad loptačkima klubovima – Rukometnim klubom PPD Zagreb i Hrvatskim nogometnim klubom Rijeka te zadržao krunu najboljeg.

Medvescak_SKA_190915-(40-of-46)

Ovim priznanjem javnosti zagrebački KHL Medveščak ponovno je sustavnim radom iz godine u godinu pokazao kako se profesionalnošću, inovacijama te timskim radom može doći do velikih rezultata i prepoznatljivosti na nacionalnom i regionalnom nivou. SPORTO priznanje ujedno je i odraz komunikacije i suradnje te pripadaju u jednakoj mjeri svim ljudima u i oko kluba, klupskim partnerima i sponzorima te vjernim navijačima koji su i u najtežim trenucima ostali uz klub.

Uz Medveščak SPORTO nagradama po mišljenju javnosti iz Hrvatske su nagrađeni još i Luka Modrić u kategoriji Najbolji sportaš te Sandra Perković u kategoriji Najbolja sportašica.

0