Lifestyle preporuke: Tatjana Jurić

Lifestyle preporuke:
Tatjana Jurić

Danas vam svoje lifestyle preporuke otkriva još jedna poznata ljepotica. Ovog puta riječ je o Tatjani Jurić, dobro poznatom licu s malih ekrana kao i milozvučnom glasu s radijskih etera. Tatjana svoju formulu uspješne, ambiciozne žene prvenstveno duguje upornosti. Spremno je prihvaćala sve izazove koje je ova zahtjevna profesija stavljala pred nju. Danas se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u medijima, čime je dokazala da je puno više od ljepotice koja osvaja osmijehom i toplim karakterom.

Tatjana u slobodno vrijeme voli uživati u beauty tretmanima, druženjima s obitelji i prijateljima, kao i u tjelovježbama, čime održava vitku liniju i zdravlje. Nije tipična žena, pa ne posjećuje shopping centre tako često, ali voli moderne odjevne kombinacije. U nastavku pročitajte što je sve zanimljivog Tatjana podijelila s nama.

Najdraže 3 beauty adrese:

Institut Ruža Kerastase (Vlaška 65, Zagreb)
Physio sport (Centar Kaptol, Zagreb)
Poliklinika Bagatin (Green Gold Centar, Zagreb)

tatjaan5

Najdraža 3 tretmana:

Za kosu: Chronologiste ritual
Za brzi trening, kad je malo vremena: TRX ili XBODY EMS
Za lice: REVIDERM Rebalance Hydro Impact

tatjana1

Najdraže 3 gastro adrese:

Takenoko (Kaptol Centar, Zagreb)
Mali Bar (Vlaška 63, Zagreb)
Pelegrini (Šibenik)

tatjana7

Najdraža tjelovježba:

Zbog opasne povrede kralježnice koju vučem još iz srednje škole i discus hernije koju imam – već godinama sam disciplinirana uz osobnog trenera Orlanda Lopca i uz fizioterapeutkinju Jadranku Combaj. Oni brinu da svoju kralježnicu održavam i da živim bez boli i smetnji.

tatjana4

Najdraže 3 shopping adrese:

E po tom sam pitanju netipično žensko – ne volim shopping, čini me nervoznom i kupujem stihijski ili kada stvarno nešto trebam. Zato sam najsretnija kad kupujem putem Net-a-Portera, često znam kupovati i po aerodromima jer na let uvijek treba čekati, a i presretna sam što uvijek mogu računati na svoje dečke u eNVy ROOM-u.

tatjana9

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori