Počinje nova sezona ‘clubbinga’ u Zagrebu

Počinje nova sezona
‘clubbinga’ u Zagrebu

29_Peper_Ljuta_subota_600x800mm_03_09_Preview

Kraj ljeta je iza ugla, no ljetna zabava seli se u grad s početkom nove sezone noćnih izlazaka. Neki klubovi su već prošli tjedan otvorili svoja vrata gostima, a neki će to tek učiniti.  Donosimo pregled nekoliko nadolazećih programa zagrebačkih klubova, pogledajte kakav vas vikend i dobri tulumi očekuju.

Zagrebački klub Katran  otvara svoja vrata 9. rujna s programom i setom koji donosi DJ Indy. Poznat po svojim plesnim glazbenim programima, vjerujemo da ćete otvorenje Katrana, a i zoru, dočekati plešući.

katran museum slider

Dok čekamo da se Katran otvori, Peper je već debelo zagazio u noćni zagrebački život te donosi u srijedu 31. kolovoza programe Ivana Škrinjice ‘Good Times’, dok će 1. rujna u Peper donijeti zarazne disco ritmove programom ‘From Disco to Disco’. Petak se u Peperu pretvara u ‘Red Hot Chili Petak’, a subota u ‘Ljutu subotu s ljutim Don Tomom’.

27_Peper_RHCP_600x800mm_02_09_preview-2

U petak, 2. rujna, za DJ pultom Johanna Francka dobro poznati Stanko Bondža vrtiti će ‘mash up’ komercijalnih hitova., dok će u subotu nastupiti DJ Aldo Morro. Aldo Morro je ovo ljeto nastupao s nekim od najvećih svjetskih imena DJ scene kao što su Skrillex, Steve Aoki i Afrojack te je nastupao i na prvom MTV Summer Blast festivalu u Poreču. Dio te ljetne atmosfere donosi u Johann Franck.

Zagrebački Vinyl donosi mnogo plesnog programa – Swingin’ VinylOne night in Vinyl by DJ tabu (keeper of the groove) i Funkadelic by DJ D-Gree. Garantirani ples do kraja mjeseca! DJ-i Sergej, Jogarde i Felver u zagrebački Masters donose 2. rujna već dobro poznati program Fuck Your Dreams, This Is Heaven.

piknik-velika

14040150_1108074899271334_6846568352109558235_n

Foto: Facebook, PR

Učitati još
Zatvori