Zagreb dobiva još jednu zabavnu manifestaciju – Dane Savske

Zagreb dobiva još jednu zabavnu
manifestaciju – Dane Savske

post kavez

Jedna od najduljih i najprometnijih ulica grada Zagreba je zasigurno Savska cesta. Ona spaja centar grada, Gornji grad te mnoga postranična naselja s Novim Zagrebom. U Savskoj se nalaze neke od najvažnijih kulturnih institucija i građevina grada, kao što su Tehnički muzej, Studentski centar, zgrada Vijesnika i sl. Nije se baš povezivala s noćnim životom i kulturnim događajima, dok se unazad par godina pri dnu Savske ceste nije otvorilo nekoliko noćnih klubova i mjesta za ‘after work’ odmor – od Bikers Beer Factoryja, Vintage Industrial Cluba, Kaveza te na samom kraju, pred Savskim mostom, A most unusual gardena.

6-630x420

Novi karakter Savske dobit će još jednu manifestaciju kojom će se baš to njezino buđenje i slaviti – Dani Savske! Od jutra do mraka, od 7. do 10. rujna odvijat će se četverodnevna parada glazbenih zbivanja, radionica, izložaba i buvljaka, dok je ulaz na manifestaciju besplatan!

155218_418351064881002_822701440_n

Glazbeni dio programa počinje u ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara, 7. rujna sa svirkom STANK + brat SlipMat, a slijede redom po danima ‘Bebe Na Vole’, ‘B and the Bops’ te zadnji dan, 10. rujna, ‘Domagoj Šimek & Chris Ian’.

Program će biti dodatno obogaćen i izložbom fotografija Robarta Pavića ‘Gradovi na vodi’, dok će se prvog dana, 7. rujna, od 16 sati, održati Sajam vinyla & CD-a. Za sve detalje posjetite Facebook stranicu.

Foto: Facebook

 

Učitati još
Zatvori