Zabavne serije za podizanje raspoloženja

Zabavne serije za podizanje raspoloženja

Ovaj vikend vam donosimo neke od kultnih humorističnih serija koje su obilježile televizijsku povijest. Neke od njih iako se više ne prikazuju i danas su rado gledane a u nekima možemo uživati svaki tjedan. Danas predlažemo da izaberete neku od serija s naše liste i zabavite se!

friends

Jedna od njih je i popularna serija Seinfeld, iako se ne prikazuje više od desetljeća, svojim britkim humorom i dalje nasmijava ljude diljem svijeta.

‘The Office’ je serija čiji su autori Ricky Gervais i Stephen Merchant. Distribuirana u 60 zemalja diljem svijeta. The Office je najuspješnija BBC-jeva serija ikad snimljena. Serija je snimana u obliku lažnog dokumentarca, kamerom ‘iz ruke’, bez snimljenog ili studijskog smijeha.

Ako ste u potrazi za serijom koja će vas zabaviti netipičnim ženskim humorom i svakodnevnim životnim situacijama, odlučite se na seriju ‘New Girl’. Neobična učiteljica koju glumi Zooey Deschanel u kasnim 20-ima nakon prekida s dečkom useljava u stan s trojicom mladića i započinje avanturu života.

‘Absolutely Fabulous’, serija koja prati živote dviju raskalašenih suvremenih prijateljica srednjih godina iz modne industrije donijela nam je drugu stranu glamuroznog života, onu humorističnu i sarkastičnu.

Još jedna serija koju uvijek možete iznova gledati je ‘Seks i grad’. Svoj kultni status duguje kombinaciji mode i dijaloga žena koje su dokazale da je pravo prijateljstvo najvredniji oblik ljubavi.

‘Moderna obitelj’ je humoristična serija koja je već nakon pilot epizode sakupila sve simpatije kritike i publike. To je priča o životu jedne velike obitelji koja se sastoji od tri bračna para. Zanosna Sofía Vergara proslavila je ovu seriju, a ako tražite seriju pseudodokumentarnog stila, ova je idealna za vas.

Listu završavamo s serijom koja je ušla u povijest kao jedna od najgledanijih serija svih vremena, ‘Prijateljima’. Koju god sezonu obožavali, ne postoji osoba koja se nije poistovjetila s nekim od glavnih likova i uživala u njihovim simpatičnim dogodovštinama.

Foto: Friends Facebook

Učitati još
Zatvori