Najnoviji film Woodyja Allena stigao u hrvatska kina

Najnoviji film Woodyja Allena
stigao u hrvatska kina

Wonder Wheel

Wonder Wheel

Sinoć je u prepunoj dvorani CineStara Avenue Mall održana svečana premijera najnovijeg remek-djela nezaustavljivog Woodyja Allena – „Wonder Wheel“. Premda je već zašao u 80-e godine života i snimio preko pedeset filmova, Woody Allen ne prestaje mamiti svojim uratcima pa tako niti „Wonder Wheel“ nije izuzetak. Najveća dvorana CineStara jedva je bila dovoljna za sve one koji su među prvima željeli vidjeti romansu i intrige, tajne i laži čija se radnja odvija tijekom 50-ih godina na Coney Islandu.

Wonder Wheel

Wonder Wheel

U filmu „Wonder Wheel“ glavne su uloge ostvarili Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple i Jim Belushi koji glume likove čiji se životi međusobno isprepliću na Coney Islandu tijekom 50-ih godina prošlog stoljeća. Ginny (Winslet) je melankolična i emocionalno nestabilna bivša glumica koja sada radi kao konobarica; Humpty (Belushi) je njezin grubi suprug i upravitelj vrtuljka; Mickey (Timberlake) je zgodan mladi spasitelj koji sanja da će jednoga dana postati pisac kazališnih komada; Carolina (Temple) je Humptyjeva odsutna kćerka koja se u stanu svoga oca skriva od gangstera…

WONDER WHEEL STIGAO U HRVATSKA KINA

Wonder Wheel

Wonder Wheel

Hrvatskoj svečanoj premijeri filma nazočile su brojne domaće javne ličnosti: Anita Dujić, Martina Matušin, Ivona i Anita Juka, Dajana Šošić, Daniela Trbović, Uršula Tolj, Đelo Hadžiselimović, Robert Zuber, Saša Sušec, Erna Rudnički, Ljiljana Vinković, Nera Stipičević, Antonio Franić, Paulo Sfeci, Petra Vukelić, Antonio Gabelić, Suzy Josipović, Tihana Zrnić, Tomo Ricov i mnogi drugi. Voditeljica premijere bila je Martina Validžić.

wonder-wheel-Dvorana-(premijera)

Nakon projekcije, na domjenku organiziranom u suradnji sa Stella Artois, gosti se nisu tako brzo razišli već su ostali i raspravljali o filmu što je samo dokaz da je i ovoga puta Woody Allen uspio zavesti svoje gledatelje i po tko zna koji put uvesti ih u svijet svoje bogate imaginacije. Hoće li uspjeti osvojiti i ostatak domaće publike na način na koji je osvojio onu prisutnu na sinoćnjoj svečanoj premijeri domaći će gledatelji moći provjeriti od 14. prosinca kada „Wonder Wheel“ stiže na redovni program domaćih kina.

Anita Dujić i Martina Matušin

Anita Dujić i Martina Matušin

Daniela Trbović sa sestrom

Daniela Trbović sa sestrom

Robert Zuber

Robert Zuber

Martina Validžić

Martina Validžić

Paulo Sfeci

Paulo Sfeci

Paulo Sfeci

Paulo Sfeci

Dajana Šošić i prijateljica

Dajana Šošić i prijateljica

Tihana Zrnić

Tihana Zrnić

Ljiljana Vinković

Ljiljana Vinković

Foto: Screenshot, Promo

Učitati još
Zatvori