Wiz Khalifa dolazi na Exit 2016.

Wiz Khalifa dolazi na Exit 2016.

Najveća svjetska hip hop zvijezda i jedno od najznačajnijih glazbenih imena današnjice Wiz Khalifa nastupit će prvi put na ovim prostorima u nedjelju, 10. srpnja na glavnoj pozornici Exit festivala!

Wiz-Khalifa post

Wiz Khalifa dolazi na Exit na vrhuncu svoje popularnosti, nakon što je ove godine pokorio svjetske top liste s pjesmom ‘See You Again’ iz filma ‘Furious 7’ te ujedno izjednačio Eminemov rekord od 12 tjedana na prvom mjestu američke top liste. Ista pjesma je dostigla vrtoglav broj od 1,2 milijarde pregleda na YouTubeu i tako postala najgledaniji video ove godine i jedan od tri najgledanija spota svih vremena!

Prepoznatljiv po istančanom stilu, reper iz Pittsburgha ima svoju modnu liniju, a glumačka je zvijezda u nekoliko filmova, da je jedna od najtraženijih svjetskih zvijezda, najbolje govori činjenica da će upravo Wiz Khalifa nastupiti pred milijun fanova na globalno popularnom dočeku Nove godine na njujorškom Times squareu.

Osim Wiz Khalifa jedan od najljepših ženskih RNB & hip-hop vokala, Ms Dynamite, nastupit će prvog dana Exita u sklopu omiljenog X-Bass programa i velike proslave obljetnice Playaz večeri koja se već 20 godina održava u kultnom klubu Fabric u Londonu. U sklopu iste proslave, na Exit dolazi i velikan i pionir bass muzike, te jedan od osnivača True Playaz brenda, nezamenljivi DJ Hype, kao i Subzero.

Ljetna himna ‘Afterglow’ koja ima više od 47 milijuna YouTube pregleda, zabrujat će Petrovaradinskom tvrđavom 8. srpnja, jer dolazi neprikosnoveni hitmejker, Wilkinson. Listi bass zvijezda pridružit će se i popularni dubstep rokeri Modestep, čije je aktualno izdanje “London Road” proglašen za najbolji bass album u 2015. godini. Na glavnoj pozornici Exita, pridružit će mu se i Ivy Lab, sjajni liquid dnb trojac iz Londona s Critical etikete, a koji čine Sabre, Stray i Halogenix.

U toku velike novogodišnje akcije, ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj cijeni od 460 kn, sa 70% popusta, uz kartu za Sea Dance festival na poklon! Vrlo ograničen broj ulaznica u sklopu ove akcije dostupan je online, kao i na prodajnim mjestima Entria širom Hrvstake, a više informacija o novogodišnjoj ponudi može se pronaći na exitfest.org.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori