Veliki Graffiti na gradele koncert

Veliki Graffiti na gradele koncert

13879201_1026696957445723_6975944374334697678_n

Nakon velike izložbe i odličnog tuluma u SC-u Graffiti Na Gradele ovog puta za sami kraj mjeseca, 31. ožujka spremaju rap zabavu i koncert u Tvornici kulture. Iz Novog Sada prvi put u Hrvatsku dolazi genijalna klika koja se krije iza imena ‘Klika’, odnosno supergrupa sastavljena od Bekfleša i Kardeža koji će i u Zagrebu prirediti vrlo živopisnan nastup.

Za drugi nastup, koji je također u kategoriji ‘premijerno’, zaduženi su VRH i Oreb iz Kiša metaka, koji će prvi put uživo izvesti svoj novi album ‘Neonka’, u čemu će im se pridružiti i niz gostiju. Nastup VRHa & Oreba bit će kombiniran i s nastupom Bore Balboa. Karte za ovaj vjerujemo odličan tulum možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Caffe bar Gajba (Frankopanska 9, haustor preko puta Gavelle).

Vodimo vas na koncert posljednjeg dana u mjesecu! Sretnik ili sretnica koji(a) pošalje svoje ime i prezime s predmetom emaila GRAFFITI NA GRADELE @ TVORNICA na ifeellucky@journal.hr do petka, 11. ožujka u 12 sati moći će također razveseliti svoju pratnju jer darujemo s dva ulaza na koncert. I još jednim malim, no slatkim iznenađenjem!

Čestitamo Mariju Bohaču na osvojenim ulaznicama!

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori