Uzbudljiv ljubavni roman za duge zimske večeri

Uzbudljiv ljubavni roman za
duge zimske večeri

Objavu dijeli Znanje (@znanje.hr)

Nevjerojatnost ljubavi – roman koji nećete moći ispustiti iz ruke

Ako ste ljubitelji žanrova trilera, rom-comova i satire, imamo za vas odličan spoj u jednoj jako uzbudljivoj knjizi nagrađivane spisateljice Hannah Rothschild.

Knjiga Nevjerojatnost ljubavi počinje jednom romantičnom notom – glavna junakinja Annie McDee, traži u staretinarnici dar za jednog muškarca i slučajno naleti na jednu sliku. Otkriva pravo remek-djelo, a da toga nije niti svjesna. Uskoro će se i protiv svoje volje naći uvučena u buran londonski umjetnički svijet, nastanjen izgnanim ruskim oligarsima, pohlepnim šeikama, očajnim dražbovateljima i beskrupuloznim trgovcima, koji svi smišljaju kako da se dočepaju njezine slike – izgubljenog remek-djela iz osamnaestog stoljeća nazvanog Nevjerojatnost ljubavi.

Istražujući povijest te slike, Annie će otkriti ne samo popis slavnih bivših vlasnika, nego i neke od najmračnijih tajni u europskoj povijesti – i pritom možda naučiti otvoriti se mogućnosti da se ponovno zaljubi.

Dinamična, duhovita knjiga o zbrci života

Nevjerojatnost ljubavi knjiga je koja će vas pomesti u dikensijansku atmesferu dižući nas i spuštajući iz najnižih do najviših slojeva društva. Naravno, s najudobnijim usjećajem na vrhovima društva. Ova iznimno dinamična, duhovita i zanimljiva knjiga donosi priču zbrke života i kompliciranosti ljubavi te velikih osjećaja gubitka i patnje.

Kroz priču saznajemo koliko nisko čovjek može pasti, no isto tako kako i na koje sve načine poput feniksa može se nanovo uzdići i poletjeti. Knjiga je idealan odabir za zimske večeri, uz šalicu čaja ili čašu probranog vina. Možete ju naći u ponudi Mozaik knjige, putem web shopa ili u bolje opremljenim knjižarama.

Foto: Instagram, Mozaik knjiga

Učitati još
Zatvori