Njene točkaste šalice osvojile su Hrvatsku – jeste li znali da ima i točkaste vaze?

Njene točkaste šalice osvojile su Hrvatsku – jeste li znali da ima i točkaste vaze?

Terra Ceramica domaći je brend za koji vjerujemo da vam ga ni ne moramo posebno predstavljati, jer za njega danas zna skoro svaki kutak Hrvatske. Razlog? One predivne šalice za kavu ili čaj, organskih oblika, neutralnih i zemljanih boja, nerijetko s uzorkom šarmantnih točkica… Ove šalice ušle su u brojne hrvatske domove i zato danas s posebnim veseljem pratimo svaki novi kreativni podvig kiparice Tee Radić koja stoji iza Terra Ceramice.

Krajem 2020. s vama smo podijelile priču kako je Tea svojom keramikom uredila ekskluzivan Maslina Resort na Hvaru, a ovog puta donosimo vam jedan njen proizvod za koji smo sigurne da će uljepšati baš svaki interijer u kojem se nađe, pa tako i vaš dom!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

A post shared by Tea Radic (@terraceramica)

Terra Ceramica vaze s točkicama

Riječ je o nevjerojatno šarmantnim točkastim vazama, koje ponovno dolaze u efektnim organskim oblicima i krase ih decentne točkice.

Male su i simpatične pa ćete u njih moći staviti neki lijep cvijet ili grančicu, a mogli biste i nanizati njih nekoliko i dobiti preslatku dekoraciju za dom koja će svakom gostu sigurno zapesti za oko!

Ove vazice Tea je zadnjih tjedana objavljivala na svom Instagram profilu, a želite li doznati više o njima, najbolje joj se javiti upravo putem tog kanala!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

A post shared by Tea Radic (@terraceramica)

Foto: Instagram/Terra Ceramica/Kate Ševo

Učitati još
Zatvori