Journal Man: Upoznajte cool brend kožnih rokovnika

Journal Man: Upoznajte cool brend
kožnih rokovnika

Soothi rokovnici

Rokovnik je mnogo više od radne površine u koju zapisujete zadatke, misli i sve ono što ne želite zaboraviti i često će vam trebati, ako ništa, barem kao podsjetnik. Rokovnik je zapravo odraz nas samih, naša škrinja s blagom. Naša misaona i ekspresivna baza.

Tu sve počinje, svaki, radni, dnevni zadatak, no isto tako tu se zapisuju snovi, planovi i sve ono što će tek nastati. To je jedno posvećeno mjesto, koje se postoji stalno kroz povijest, diljem svijeta, a gdje svi idemo razmišljati, učiti, pisati, crtati, planirati, izmišljati, poboljšavati i kreirati.

Upravo takav rokovnik nam je okupirao pažnju. I još jedan, i još jedan… a svi su kreirani pod zajedničkim nazivnikom brenda Soothi. Soothi donosi sve za zapisivanje, sve za skribomane i one koji razmišljaju i djeluju u natuknicama – od časopisa, bilježnica i prilagođenog pribora, do kutija, organizatora, personalizatora i dr., svaki dizajn dolazi izravno iz ruku i umova izrazitih kreativaca.

Soothi obrtnici – od kojih mnogi pripadaju obespravljenim grupama u zemljama u razvoju – imaju pravednu nadoknadu i podršku, tako da mogu bolje podržavati svoje obitelji i zajednice. Soothi neprestano traži i oplemenjuje održive materijale – kao što su reciklirana koža, papir bez drveća i odbačeno drvo – kao i procese i prakse koji smanjuju ljudski negativni utjecaj i stvaraju pozitivan.

Dio svake kupnje Soothi rokovnika doniran je organizaciji na koju su naišli na putovanju koje je promijenilo sve – Animal Aid Unlimited, bolnicu za spašavanje i utočište za ulične životinje u Rajasthanu u Indiji.

Koje sve modele imaju i kojom filozofijom se vode možete saznati na soothi.com.

Foto: Soothi

Učitati još
Zatvori