Smjestite svoje sukulente i kaktuse u ove preslatke viseće šišmiš teglice

Smjestite svoje sukulente i kaktuse u ove
preslatke viseće šišmiš teglice

Obožavamo listopad i kada se datumski približavamo Halloweenu upravo zbog različitih detalja za uređenje interijera kojih su pune trgovine i web shopovi. Ako ste u potrazi za slatkim teglicama za vaše sukulente, ove viseće u obliku šišmiša koje smo pronašli na Etsyju osvojit će vas na prvu.

Viseće šišmiš teglice za biljke

Sukulenti i kaktusi prilično su zahvalne biljke i kada bi slagali listu onih koje je gotovo nemoguće ubiti oni su definitivno na vrhu popisa. Upravo zato je poprilično jednostavno za njih odabrati teglice, jer ne morate razmišljati o čestom presađivanju kao što to zna biti slučaj s drugim biljkama. Odaberite prave keramičke teglice i vaše će biljke plijeniti pažnju još više. Ove preslatke viseće teglice u obliku šišmiša možete komotno objesiti na balkon alki i u dnevni boravak jer se savršeno uklapaju svugdje.

Tramai Ceramics

Ove preslatke keramičke teglice talijanskog brenda Tramai Ceramics samo su jedne u nizu raznih predmeta za uređenje vašeg doma koje proizvode. Razne keramičke predmete, posudice, teglice šalice i tanjure možete naručiti i na platformi Etsy, a škicnite im i Instagram profil.

Foto: Etsy

Učitati još
Zatvori