Pogledajte predivan mural u Strojarskoj posvećen djeci

Pogledajte predivan mural u
Strojarskoj posvećen djeci

U Strojarskoj ulici 13 osvanuo je mural napravljen povodom 70. rođendana Saveza Društvo Naša Djeca koji je napravio ulični umjetnik Tihomir Krklec – Afrika u suradnji s djecom Osnovne škole „Ivana Gundulića“ u Zagrebu.

Mural povodom rođendana

Mural označava i početak prijave za javno natjecanje umjetničkog stvaralaštva za sve generacije. Natječaj je otvoren do 30. studenog a mogu se prijaviti svi od predškolske dobi pa baka i djedova. Područja izražavanja su doista različita zato pustite mašti na volju. Natjecati se možete u kategorijama od likovnosti, književnosti i primijenjene umjetnosti do kulinarstva, slastičarstva i vrtlarstva. Sve informacije o tome kako se prijaviti pronađite na njihovim web stranicama.

Društvo naša djeca

Društva „Naša djeca“, od Dubrovnika do Vukovara, već 70 godina s ponosom čuvaju vrijednosti naše najveće i najstarije organizacije za djecu! S puno ideja, zanosa, spremnosti i odlučnosti da te ideje i ostvare, bili su i ostali kreatori i akteri čitavog društvenog pokreta za djecu, pokreta koji je uvijek bio ispred svog vremena. Ovi muralom uljepšali su zagrebačke ulice, a mi se veselimo novim projektima.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori