Ove precool zastave za zid nose snažnu poruku protiv trgovine ljudima

Ove precool zastave za zid nose snažnu
poruku protiv trgovine ljudima

zastave

Borba za ljudska prava u današnje vrijeme posebno je važna ali i izuzetno teška. Parative projekt bavi se proizvodnjom zastava za zid iza kojih stoji snažna poruka za oslobađanje žena koje su žrtve trgovine ljudima. Na takav način svi mogu dati podršku ovim ženama i njihovim obiteljima te nastaviti ukazivati na ovaj izrazito velik problem.

Stop trgovini ljudima

Ove zastave za zid sa snažnom porukom ukazuju nam na veliki svjetski problem trgovine ljudima, a Parative projekt se udružio s organizacijom Somerset u sklopu kojeg je na skrbi 25 žena koje su i same bile žrtve trgovine ljudima. One ondje imaju svu potrebnu zaštitu, medicinsku skrb i njegu, a imaju i posao jer upravo one ručno šiju ove zastave, koje onda putuju diljem svijeta i šalju jasnu pozitivnu poruku.

Zašto zastave?

Još u drugom svjetskom ratu obitelji diljem svijeta vješali su zastave kako bi izrazile podrške svi onim obiteljima čiji su članovi u ratu. Tako i organizatori ovog projekta smatraju kako je ovo dobar način da se iskaže podrška svima onima koji se svakodnevno bore s problemom trgovine ljudima. Osim što nose snažnu poruku, ove zastave su kvalitetne i jako cool i mogu se bez problema uklopiti u bilo čiji interijer. Tako je i estetika dobila veću svrhu. Kako kažu iz Parative projekta – ova zastava možda neće promijeniti vaš život ali nečiji hoće.

Učitati još
Zatvori