Večeras se otvara izložba Anje Strelec “Međuprostori” koja tematizira lockdown

Večeras se otvara izložba Anje Strelec “Međuprostori” koja tematizira lockdown

Medjuprostori-1

Danas se u Oris Kući arhitekture (Kralja Držislava 3) u Zagrebu, otvara izložba redateljice i fotografkinje Anje Strelec “Međuprostori”.

Lockdown u Bruxellesu

Izložba fotografija tematizira lockdown u Bruxellesu te je pod pokroviteljstvom Gospodarskog i trgovinskog ureda pri Veleposlanstvu Kraljevine Belgije u RH.

Anja-Strelec-2

Anja Strelec (Varaždin, 1985.) hrvatska je audiovizualna redateljica i fotografkinja koja živi i radi u Bruxellesu. U svojim se radovima, kroz različite formate, bavi socijalnim temama portretirajući osobne ljudske priče i društvo te istraživanjem formi kroz fotografiranje grada i arhitekture. Raznovrsnost vizualnih formata omogućava joj multidisciplinarni pristup odabranim temama i slojeviti storytelling te se upravo iz tog razloga bavi vizualnim medijima – videom, dokumentarnim filmom i street fotografijom.

Medjuprostori-2

Anja je redateljica nekoliko nagrađivanih dokumentarnih filmova prikazivanih na međunarodnim festivalima i televizijama te je sudjelovala na samostalnim i skupnim izložbama fotografije i novih medija u Hrvatskoj, Francuskoj, Sloveniji, Njemačkoj, Grčkoj i Belgiji. Izložba se može pogledati do 11.siječnja 2021.,radnim danom od 9 do 19 i subotom od 10 do 13.00 sati. Otvorenje će se održati sukladno Preporukama za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja javnih događanja i okupljanja, izdanim od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Medjuprostori-3
Učitati još
Zatvori