Brend Het Paradijs ima porculan s najslađim ilustracijama

Brend Het Paradijs ima porculan s
najslađim ilustracijama

@hetparadijs

Ako ste se ikad našli u nizozemskom gardu Arnhemu, u šetnji njegovim ulicama zasigurno ste primijetili pravi mali raj u čijem ste izlogu i prostoru pronašli cool stvari s najslađim ilustracijama. Čak i ako niste posjetili Arnhem, dizajnerski studio Het Paradijs možda ste već zamijetili na Instagramu.

Upoznajte nizozemski brend Het Paradijs

Iza dizajnerskog studija Het Paradijs nalaze se tri ilustratorice i prijateljice
Els ten Klooster, Esther Hörchner i Maaike Burgers koje su svoju ljubav prema ilustraciji te jedinstvenu viziju i estetiku pretočile u najslađe stvari koje će svaki dom i najdraže svakodnevne rituale učiniti još posebnijim.

@hetparadijs

Dizajnerski studio Het Paradijs, čije ime u prijevodu znači raj, danas u svojoj ponudi ima nekoliko različitih linija. Uz printeve, razglednice i tekstil, zvijezda njihove ponude bez sumnje je linija porculana.

Jednostavne linije i prepoznatljive ilustracije stvaraju divne komade porculana koje ćete poželjeti u svom domu – bilo kao savršeni set za kavu i kolače ili kao savršenu dekoraciju na policama i zidovima. Ilustracije koje krase popularni Het Paradijs porculan jednostavne su, ali istovremeno promišljene do posljednjeg detalja. Među aktualnim komadima porculana možete pronaći šalice, tanjura i zdjele s ilustracijama životinja, krletki i bicikala te onu najpopularniju liniju koja je osvojila Instagram – Underdressed.

@hetparadijs

Het Paradijs porculan otkrijte u nastavku, a više informacija o brendu i ostatak ponude pronađite na hetparadijs.net.

Foto: Het Paradijs

Učitati još
Zatvori