Osvojili su nas ovi candy cane ukrasi za bor s hrvatskim potpisom

Osvojili su nas ovi candy cane ukrasi za
bor s hrvatskim potpisom

Prije nekoliko mjeseci pisali smo vam o novom brendu na domaćoj sceni, po imenu Knots and Rainbows.

Iza ovog brenda s domaćim potpisom stoji Ana Delač Brebrić koja zidne police, visilice za biljke i razne druge ukrase za dom izrađuje tehnikom makramea. Makrame je starinska vještina vezivanja čvorova. Riječ macramé dolazi od arapske migramah što znači “ukrasne rese” ili “izvezeni veo”. Ova tehnika je jako posebna, jer ne postoji strojna izvedba čvorova pa spada u rijetke tehnike koje je moguće realizirati isključivo ručnim putem. Materijali koji se obično koriste prilikom izrade su juta, vuna, pamučna špaga, drvo i žica.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

A post shared by Knots and Rainbows (@knotsandrainbows)

Knots and Rainbows ima preslatke candy canes za Božić 2020.

Brend Knots and Rainbows odlučio je svoju bazu fanova oduševiti najnovijim proizvodima, točnije božićnim ukrasima. Ana je na Instagramu ovih dana predstavila nekolicinu različitih dekoracija, ručno rađenih naravno, a nas su oduševili candy cane štapići, koji predstavljaju super slatku dekoraciju za bor, adventski vijenac ili bilo koji drugi blagdanski setting u našem domu.

Svaki candy cane izrađen je s mnogo uloženog truda i ljubavi, a mi vam sugeriramo da ove godine obratite pozornost i naše domaće, handmade božićne ukrase i poklone te na taj način podržite male proizvođače.

Više o ovim šarmantnim dekoracijama doznajte ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori