Ilustracije ove crnogorske umjetnice svakodnevno nas nasmijavaju

Ilustracije ove crnogorske umjetnice
svakodnevno nas nasmijavaju

Iza umjetničkog naziva Zombijana Bones stoji mlada umjetnica Andrijana Vešović koja nas putem svoje Facebook stranice i Instagram Profila svakodnevno razveseljava svojim ilustracijama. Jedan album ilustracija nas se posebno dojmio, zove se ‘Razmisli’ i o njemu smo vam pisali u kolovozu.

‘Razmisli’ je niz ilustracija koje prikazuju trenutke života koje bismo najradije preskočili, zaobišli i izbjegli davanje odgovora na postavljena pitanja, čisto zato jer bude nelagodu, zadiru u privatnost ili jednostavno na njih ne želimo odgovarati. Naizgled bezazlena, ovo su ona pitanja koja mnoge djevojke, žene, no i mladiće i muškarace mogu povrijediti i ostaviti neizbrisiv trag nelagode, a često i srama – posve neopravdano i neutemeljeno.

Nakon ove serije ilustracija, privukli su nam pažnju i drugi radovi Zombijane, a ovi o kojima vam danas pišemo nešto su ležernije i lakše tematike, no svejedno poentiraju ‘u sridu’ i svakodnevno nam izvlače osmijeh na lice. Andrijana se i u ovom slučaju inspirira svim onim svakodnevnim situacijama s kojima se susrećemo i koje više-manje svi proživljavamo i daje im dodatnu dozu humora. Vjerujemo da ćete, ako već niste, njen Instagram profil i vi popratiti, a neke od najboljih ilustracija s njega donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori