Umjetnik Lonac pozvan na najveći street art događaj u SAD-u

Umjetnik Lonac pozvan na najveći
street art događaj u SAD-u

‘Canvas Outdoor Museum Show’, najveći likovni, street art događaj u SAD-u, ove se godine održava u West Palm Beachu i to u obimu koji do sada nije viđen!

canvas 3

SeanYoro (aka HULA)

Dvotjedni događaj počinje 8. studenog i trajat će do 22. studenog kada će posjetitelji imati prilike doživjeti stvaranje umjetnosti na licu mjesta. Ovaj najveći umjetnički događaj na otvorenome također je uvod Art Baselu, jednom od najznačajnijih art sajmova, koji će se održati na Floridi početkom prosinca.

canvas 4

Lonac

Nigdje na svijetu ne postoji ovakav koncept stvaranja i izlaganja umjetničkih radova – sudjelovat će 20 umjetnika iz cijelog svijeta, neka od najvećih imena suvremene umjetnosti i s ponosom ističemo da je zagrebački mladi umjetnik koji stvara pod imenom Lonac pozvan da sudjeluje na ovom prestižnom događaju. Line up je stvarno impresivan – Lonac se nalazi u društvu 2Alasa, Bik-Ismoa, Cheryl Maedera, Davida Walkera, Eduarda Kobre, Faith47, Jean-Luc Moermana, Jeremy Penna, José Bedie, Kaija, Katje Loher, Michael Dwecka, Registered Artista, ROA, Ron Englisha, Sean Yoroa (aka Hula) i  Zeusa.

canvas 1

Swoon

Svaki od pozvanih umjetnika slikat će velike murale na zidnim plohama javnih i privatnih građevina, stvarat će javne skulpture i instalacije i to sve desetak minuta od gradskog Downtown Districta. Više informacija o ovom jedinstvenom događaju možete saznati na canvaswpb.org te prateći njihove društvene mreže.

canvas 2

Cheryl Maeder

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori