Novi film o Harry Potteru dobio je svoj prvi trailer

Novi film o Harry Potteru dobio
je svoj prvi trailer

fantasticbeasts2

Trailer novog filma o Harry Potteru, koji nas vodi u New York 70 godina prije nego što ćemo upoznati malog čarobnjaka i njegovu družinu, premijerno je predstavljen ove subote na dodjeli MTV Movie Awards. ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, filmski je naslov prema istoimenoj knjizi autorice J.K. Rowling, koji će svoju premijeru doživjeti u studenom 2016. i u međuvremenu sve obožavatelje sage o Harry Potteru držati u slatkoj neizvjesnosti.

Dio nestrpljenja svakako će umanjiti ovaj najavni video koji je Warner Bros. pustio u javnost. Film, prvi u trilogiji koja će biti snimljena, prati avanture Newta Scamandera u tajnom njujorškom društvu vještica i čarobnjaka, a radnja je smještena u 1926. – 30 godina prije nego je Albus Dumbledore postao ravnatelj škole čarobnjaštva Hogwarts i 54 godine uoči rođenja najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu Harryja Pottera.

fantasticbeasts1

Zaplet u prvom nastavku započinje kada se Newtov kovčeg, koji skriva veliki broj opasnih stvorenja, magično otvori i one pobjegnu, zbog čega tenzije između čarobnjačkog i bezjačkog svijeta postaju još veće. Film prati Newtov bijeg od čarobnjačkih vlasti koje su mu na tragu, a trailer nas upoznaje s glavnim likom kojeg tumači Eddie Redmayne, ali i Colinom Farrellom u ulozi Percivala Gravesa i Ezre Miller u ulozi Credence.

Učitati još
Zatvori