Tom Ford najavio nastavak filma ‘Samac’

Tom Ford najavio nastavak filma
‘Samac’

Tom Ford je u razgovoru za WWD otkrio uzbudljive vijesti u vezi svoje režiserske karijere. Naime, upravo radi na nastavku svoj filmskog debija iz 2009. godine, filmu Samac! U navedenom je intevjuu Tom otkrio da je fim u ranoj, početnoj fazi kastinga. Radi se o trileru za koji je sam napravio adaptaciju teksta romana. Naslov knjige nije otkrio, kao niti naziv filma. No, saznali smo da je scenarij dovršio još u rujnu 2014.

a single man post4

kadar iz filma Samac

“Knjiga je knjiga, dok je film – film.”, kaže Ford, “To su dvije posve različite stvari. Ponekad su neke stvari u knjizi suptilnije prikazane jer likovi vode unutarnje monologe te se adaptacijom teksta za film takvi momenti gube, nema ih više… Morate imati nešto sasvim osobno; morate uzeti ono nešto što vam knjiga govori i naglasiti to. Na neki način se radi o impresionizmu.” Istaknuo je Ford u intervjuu.

the single man post 2

kadar iz filma Samac

Njegov drugi pokušaj neće biti vremenski zahtjevan, kao ovogodišnji hit Odrastanje. Iako dizajner paralelno stvara i modne kolekcije, izgleda da je smrtno ozbiljan oko filma i da se obvezao snimiti ga.

Učitati još
Zatvori