Dva odlična akcijska filmska prijedloga!

Donosimo vam dva video prijedloga za nadolazeće mjesece i uzbudljive odlaske u kino. Trostruki oskarovac, legendarni redatelj James Cameron potpuno je odu­ševljen novim ‘Terminator: Genisys’ nastavkom megapopularne franši­ze o poznatom Terminatoru kojega, i ovoga puta, utjelovljuje neponovljivi Arnold Schwarzenegger!

terminator post

Legendarno Terminatorovo obećanje ‘I’ ll be back’ napokon je ispunjeno! Re­datelj Alan Taylor izuzetno se potrudio kako bi bio što bliži originalu, što je jedan od najpoznatijih svjetskih redatelja James Cameron, otac prva dva nastavka, i sam prepoznao. Jednako mračan, eksplozivan i spektakularan, novi ‘Terminator: Genisys’ skreće s puta nevjerojatnim preokretom ko­jega ni sam Cameron nije mogao očekivati.

U filmu ‘Terminator: Genisys’ u glavnim su ulogama Arnold Schwarzenegger, Jason Clarke, Emilia Clarke i Jai Courtney. Kratki video s dojmovima Jamesa Camerona o novom nastavku pogledajte ovdje:

Drugi film koji će vas oduševiti nakon ljeta jest ‘Marsovac’, film je temeljen na bestselleru, a režije se uhvatio Ridley Scott. Radnja filma odvija se tijekom misije na Mars gdje astronauta Marka Watneyja (Matt Damon) posada smatra mrtvim nakon žestoke oluje te ga ostave za sobom. Ali Watney je preživio i zatekne se nasukan i sam na negostoljubivom planetu. S oskud­nim zalihama, mora se osloniti na svoju inventivnost, domišljatost i duh ka­ko bi preživio i pronašao način kako na Zemlju poslati signal da je još uvi­jek živ.

THE MARTIAN

Milijunima kilometara dalje, NASA-in tim međunarodnih znanstvenika neumorno rade kako bi ‘Marsovca’ vratili kući, dok njegovi kolege iz posa­de istovremeno kuju plan za odvažnu, a možda i nemoguću misiju spašava­nja. Marsovac u Cinestar kina stiže 26. studenog ove godine, a prvi trailer donosimo ek­skluzivno na linku:

Učitati još
Zatvori