Popularna spisateljica gostuje u Zagrebu

Popularna spisateljica gostuje u Zagrebu

Jodi Ellen Malpas, trenutno jedna od najpopularnijih spisateljica, dolazi u Zagreb promovirati svoj zadnji bestseller ‘Obećanje’, dio trilogije ‘Jedna noć’. Spisateljica će boraviti u Zagrebu od 24. do 26. travnja, a svi ljubitelji knjige trebaju zabilježiti 25. travnja u svoj kalendar!

obećanje

Jodi Ellen Malpas rođena je i odrasla u Northamptonu, gdje i danas živi s obitelji. Radila je u očevoj građevinskoj tvrtci i pokušavala ignorirati ideju o trilogiji ‘Moj muškarac’ sve dok to više nije bilo moguće. Pronašla je vrijeme i hrabrost da potakne svoju kreativnu žicu pa je rođen lik gospodina Jesse Warda, gospodara Zamka. Dočekale su je nevjerojatne reakcije žena diljem svijeta i ubrzo je trilogija ‘Moj muškarac’ postala svjetski izdavački fenomen.

malpas B1 2a

Pozivamo vas na druženje i potpisivanje njezine posljednje uspješne knjige ‘Jedna noć – Obećanje’ u knjižari Algoritam Profil Mozaik, Gajeva 1, u Zagrebu u 13 sati. Tim povodom nastavljamo s darivanjem i prve tri (ili prva tri) čitatelja koji se jave na info@journal s ‘Jodi Ellen Malpas’ u predmetu emaila, adresom i kontakt brojem navedenim u sadržaju emaila, darujemo s bestsellerom!

Foto: Fokus na hit

Učitati još
Zatvori