Sherry’s Wines & Bites donosi odličnu atmosferu Southern Soul Festivala

Sherry’s Wines & Bites donosi odličnu atmosferu Southern Soul Festivala

southern soul 1

Southern Soul je boutique festival koji se odlikuje intimnom atmosferom i sofisticiranom i brižno koncipiranom selekcijom glazbenih izvođača, a ljubitelji glazbe na najdužoj pješčanoj plaži na Jadranu – Dolcinium Kite Club-a imaju priliku otkriti pravi ljetni raj s odličnim glazbenim programom. Od 30.lipnja do 3.srpnja 2016.moći ćete doživjeti nezaboravno četverodnevno iskustvo sa vodećim svjetskim soul, jazz, funk i house live nastupima, DJ-evima i izvođačima. Ove godine SSF predstavit će 40-tak izvođača.

southern soul 3

Predvodnik druge generacije Braziliane i jedan od najvećih imena u povijesti brazilske glazbe Marcos Valle, te Ed Motta trenutno najvažniji predstavnik brazilskog jazza, funka i soula svojim live nastupima dovode Brasil na main stage Southern Soul Festivala. Uz njih, londonski jazz, funk, soul fussion Yussef Kamal Trio, sa izuzetno talentiranim producentom i glazbenikom Henry Woo-om, te bristolski Pete Josef sa svojim sastavom predstavit će što je to novo na londonskoj jazz sceni. Ova četiri live nastupa, uz još nekoliko koji će biti najavljeni uskoro, čine Southern Soul Festival jednim od najzanimljivijih glazbenih mjesta Europe ove sezone.

southern soul 2

Proljetno druženje uz dobar zvuk i doživljaj daška Southern Soul Festivala moći ćete doživjeti i u Zagrebu i to večeras na lokacii gdje se sljubljuju fina vina i zalogaji, a hedonisti spontano okupljaju – Sherry’s Wines & Bites! Zabavljat će nas DJ Eddy Ramich, SSF resident i DJ Marko Pavlović iz Southern Soul Festivala, a nekoliko sretnika imat će priliku osvojiti po festivalsku ulaznicu. Za sve ostale na druženju organizator je osigurao jedinstvenu promotivnu cijenu ulaznica od 290 Kn.

Više o festivalu, večerašnjem gastronomskom uživanju te informacije o kartama možete saznati na Facebook stranici te službenoj stranici festivala.

southern soul 4

Učitati još
Zatvori