Novi film Sofie Coppole izgleda prekrasno

Novi film Sofie Coppole izgleda prekrasno

Prošlog listopada poznata je režiserka Sofia Coppola započela snimanje filma ‘The Beguiled’. Prvi joj je to film nakon ‘The Bling Ring’ iz 2013. O ovom jako iščekivanom filmu nije se znalo mnogo dok jedna od glavnih glumica, Kirsten Dunst, nije podijelila fotografiju sa seta i to posljednjeg dana snimanja preko koje samo možemo zamisliti o kakvom romantičnom i bukolikom filmskom okružju se radi.

Ovaj remake istoimenog filma iz 1971., a u kojemu je glavnu ulogu imao Clint Eastwood, donosi radnju o ljubavnoj priči između zatočenog vojnika savezne vlade (Unije) i polaznice konfederacijskog internata tijekom Američkog građanskog rata. Coppola je ostala dosljedna povijesnim činjenicama tog burnog doba tako da možemo očekivati bogato kostimirani film s prekrasnim modnim trenucima te interijerima.

The Beguiled, 1971.

The Beguiled, 1971.

Film se snimao na autentičnoj lokaciju u Louisiani te donosi impresivnu listu glavnih glumaca – Colin Farrell, Kirsten Dunst, Elle Fanning i Nicole Kidman. Dok je u originalnom filmu glumio Clint Eastwood, ta uloga je sada pripala inače odličnom Colinu Farellu. Original nije izazvao mnogo pozornosti u Americi, no u npr. Francuskoj bio je apsolutni hit! Naime, ta verzija je čak jedan od obožavanijih i najgledanijih Eastwoodovih filmova u Francuskoj. Colin Farell je fatalni ranjeni vojnik, a zaljubljenu studenticu u internatu glumi Elle Fanning, dok njezinu profesoricu glumi Kirsten Dunst. Uloga ravnateljice internata pripala je Nicole Kidman.

Film dolazi u kina u lipnju 2017. što je skoro pa pune četiri godine od njezinog posljednjeg filma ‘The Bling Ring’.

Foto: Instagram

 

Učitati još
Zatvori