Koncert na Europskom trgu koji vrijedi poslušati

Koncert na Europskom trgu koji
vrijedi poslušati

Iako se na pozornici Adventa na Eurospkom trgu svakog dana izmjenjuju mladi bendovi po izboru ekipe s BalconyTV Zagreb, posebnu poslasticu na ovogodišnjem Adventu na Europskom trgu priprema vam legenda klupske scene Eddy Ramich koji na EUadvent dovodi renomirane predstavnike elektronske glazbe.

shuya okino post

U četvrtak 17. 12. posjetitelje će rasplesati rado viđen i slušan gost zagrebačke publike- Shuya Okino, jedan od najznačajnijih predstavnika japanske elektronske scene koji već više od dva desetljeća nastupa po Europi, Aziji i Americi. Shuya Okino, također je jedan od članova legendarnog dvojca koji čine japanski Kyoto Jazz Massive. Poznat je i kao kao pokretač Crossover/Jazz Music scene u Japanu, a upravo po uzoru na legendarni klupski program Kontrapunkt i sam je 2003. godine u Tokyju pokrenuo prvi tamošnji Crossover Jazz Festival.

Uz izdanja u sklopu sastava Kyoto Jazz Massive objavio je i dva iznimno uspješna solo albuma, od kojih je ‘Destiny’ dosegao prvo mjesto na iTunes ljestivici dance glazbe. Shuya Okino koji posljednjih dvadesetak godina u svom tokijskom klubu The Room ugošćuje vodeća imena japanske i međunarodne Crossover/Jazz/House DJ scene, u četvrtak 17. 12. bit će gost na Adventu na Eurospkom trgu, jedinom trgu s 1000 srca.

Shuya Okino_ post 3

Za detaljan raspored događanja na Adventu na Europskom trgu pratite novosti na Facebook stranici i Instagramu.

Učitati još
Zatvori