Riječko izdanje festivala 36 Mountains

Riječko izdanje festivala 36 Mountains

anja_sušanj

Izložba u Rijeci

Festival 36 Mountains gostuje u subotu u Rijeci s pop-up sitotisak izložbom, otvorenje je 17. lipnja u 20 sati u kontejneru Kreativnog kolektiva Kombinat na riječkom Molo longu. 36 MOUNTAINS je festival posvećen ilustraciji koji će ovog rujna, treću godinu za redom, u Zagrebu predstaviti najjača ilustratorska imena s domaće i internacionalne scene. Forma festivala podrazumijeva odmak od standardnog galerijskog ili muzejskog pristupa i participativnog je karaktera s obzirom da je cilj festivala približiti ilustraciju i autorski crtež široj javnosti.

Svoje radove izložit će umjetnici Dunja Janković, Ivan Marković, Tea Jurišić, Boris Hoppek, Davor Gromilović, Monika Lang, Sanja Stojković, Ena Jurov, Tena Letica Tkalčević, Luka Juras, Jelena Bando, Tomas Nilsson i Olle Halvars. Grafike su i dalje slobodne za kupnju putem upita na info@36mountains.com.

Boris Hoppek

Davor Gromilović

3. izdanje 36 Mountains ove jeseni u Zagrebu

Pobjednici natječaja za ovogodišnje izlaganje na festivalu su Nevena Aleksovski, Anja Bartelt, Ivana Bugarinović, Ivana Castellano, Anita Cella Celić, Jae Criddle, Cinzia Franceschini, Irena Gajić, Mattias Gunnarsson, Barbora Idesová, Marija Knezić, Marija Koruga, Ivana Lazić, Ivo Matić, Ivana Pipal, Filip Pomykalo, Laura Savina, Tom Abbiss Smith, Anja Sušanj, Lovro Škiljić, Stipan Tadić, Ninja Tiger, Hana Tintor, Mladen Udovičić, Vendi Vernić i Dominik Vuković.

Ovogodišnje izdanje festivala otvara se 7. rujna i traje do 10. rujna. Posjetitelji će moći uživati u glavoj izložbi (blokovi), koja će se nalaziti u galeriji Bačva. A slijede i brojna predavanja i radionice s domaćim i stranim umjetnicima.

Dunja Janković

Ivan Marković

ivo_matić

lovro_škiljić

Monika Lang

rijeka

Tea Jurišić

Učitati još
Zatvori