Želite li novu ilustraciju kojom ćete ukrasiti dom?

Želite li novu ilustraciju kojom
ćete ukrasiti dom?

Irina Steiger živi u Zagrebu, gdje radi kao grafički dizajner. Oduvijek je crtala, srednju škola uživala kroz Primijenjenu umjetnost, na odjelu interijer dizajna, a zatim ‘uskočila’ na Tekstilno-tehnološki fakultet, na modni dizajn te pobjegla u Beč, konobarila i slikala, otkrivala samu sebe i živjela. Nakon toga je otputovala u Španjolsku. Kao i svaki bjegunac, Irina se vratila ali neposredno prije povratka otkrila grafički dizajn i njene programe kao iznimno čist i zabavan način izražavanja.

mjuiko2

“Mjuiko je ime za manju osobnu platformu izričaja/promišljanja/maštanja, a sjedne kao skica i kasnije uradak u obliku ilustracije”, govori nam Irina. Irinin opus je šarolik i svakakav, od nježnih dječjih ilustracija, do sarkastičnih uradaka za odrasle. S obzirom da je htjela raditi print na jastuke, a produkcija je financijski zahtjevna, a sama nije stručnjak, tu se pojavila stranica Society 6, koji daje tu mogućnost printanja, i apliciranja na štošta drugo za dom ili kao modni dodatak.

mjuiko

Mjuiko putem stranice Society 6 nudi jastuke, printeve i naljepnice za mobitele, satove, tuš zavjese, tepihe, torbe itd. “Inspiracije nikad dosta, dovoljno je samo da pogledaš kroz prozor ujutro, uključiš radio, ili komuniciraš sa svojim najbližima. Ponekad su tužne i sjetne misli, a ponekad su ljubavne, životno pozitivne, no tako nam je svima, pa kao takve Mjuiko uradci žive i dišu”, kaže Irina. Njezine zanimljive radove pogledajte na Facebook stranici.

mjuiko2

mjuiko5

mjuiko4

mjuiko5

mjuiko

mjuiko1

Foto: Mjuiko Facebook

Učitati još
Zatvori