Odličan popratni program Pula Film Festivala

Odličan popratni program Pula
Film Festivala

pula film festival slider

Pula Film Festival ove se godine održava od sutra, 9. srpnja, do 16. srpnja i osim svoj filmskog programa donosi iznimno zanimljiv popratni program – 15. izdanje projekta Cinemaniac – Misliti film – najdugovječnijeg popratnog programa filmskog festivala.

U nedjelju, 10. srpnja u 20 sati, u Multimedijalnom centru Luka počinje Cinemaniac. Naziv ovogodišnjeg programa je ‘Forum’, a Kustosica projekta Branka Benčić ovaj se put odlučila za međunarodno priznate umjetnike Jasminu Cibic i Assafa Grubera. Organizator izložbe je vodnjanska Apoteka – prostor za suvremenu umjetnost.

Radovi Jasmine Cibic nedavno su izlaganu u Muzeju suvremene umjetnosti u zagrebu u programu Kino umjetnika, te Zbirci Richter, kao i MSUB Muzeju savremene umetnosti u Beogradu. Predstavljala je Sloveniju na Venecijanskom bijenalu 2013. godine.

Jasmina Cibic

Jasmina Cibic

Film Assafa Grubera dolazi na Cinemaniac nakon prikazivanja na Berlinaleu u Programu Forum Expanded, te International Short Film Festival Oberhausen. Izložba traje, kao i Pula Film Festival, do 16. srpnja te ju možete pogledati u radnom vremenu galerije.

Foto: Facebook, Pula Film Festival

Učitati još
Zatvori