Prvi pogled u novi film o Harry Potteru

Svi ljubitelji sage o Harry Potteru doći će na svoje s novom ekranizacijom djela ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, književnom djelu J.K. Rowling koje čitatelje uvodi u svijet gdje se radnja odvija u New Yorku 70 godina prije nego što ćemo upoznati Harryja i njegovu družinu.

harry logo

Radnja ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ temelji se na sadržaju priručnika iz Hogwartsa i slijedi avanture Newta Scamandera (glumi ga Eddie Redmayne), stručnjaka za čudovišna bića – magizoologista.

harry 2

Režiju adaptacije potpisuje David Yates, zaslužan za zadnjih četiri fima o Harry Potteru. Donosimo prve fotografije sa seta snimanja s glumcima Katherinom Waterston (Porpentina “Tina” Goldstein), Alison Sudol (Queenie Goldstein) i Danom Foglerom (Jacob Kowalski). U filmu glume još i Colin Farell, Samantha Morton i Ezra Miller. Film dolazi u kina 18. studenog 2016. godine.

harry 3

Iduća godina bit će u dvostrukom znaku Harry Pottera jer se na londonske kazališne daske postavlja za lipanj 2016. i predstava ‘Harry Potter and the Deathly Hallows’ gdje radnja prati odraslog Harryja i dogodovštine njegova sina.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori