Još atraktivniji izgled nove zagrebačke atrakcije

Još atraktivniji izgled nove
zagrebačke atrakcije

SONY DSC

Ovo ljeto je Zagreb dobio nekoliko novih atrakcija, no svakako su apsolutni hit postali Art Park i Tunel Grič, tim više što jedan od četiri izlaza tunela i vode u Art Park. Šetnja Tunelom tijekom ljetnih vrućina donijela je posjetiteljima toliko potrebno osvježenje, a sama šetnja traje oko pet minuta. Uđete li u Mesničkoj ulici jedan će vas prolaz odvesti do Tomićeve 5a, odnosno Art Parka, drugi po redu vodi i u još uvijek neuređeni dio koji nema izlaza, ali gleda na Ilicu, treći u Ilicu 8, do kafića Vespa, a četvrti u Radićevu ulicu.

pmp tunel gric 3

Art Park cijelo ljeto donosi građanima i posjetiteljima razne odlične kulturne i zabavne programe, dok je Tunel Grič, nakon renovacije koja je trajala nekoliko mjeseci, otvoren za javnost te će najvjerovatnije u bliskoj budućnosti isto donijeti sličan sadržaj – najavljene su izložbe, predstave, koncerti…

pmp tunel gric 1

Posljednja umjetnička intervencija Pimp My Pump u Art Parku spaja upravo ove dvije popularne zagrebačke lokacije. Tunel Grič oslikao je zagrebački umjetnik Boris Bare iz kolektiva Pimp My Pump uz pomoć umjetnika Artu Ditu. Program Art Parka traje do 2. listopada, a što sve donose na dnevnoj i tjednoj bazi možete saznati prateći Facebook stranicu.

pmp tunel gric 4

Foto: Pimp My Pump

Učitati još
Zatvori